Prostitutka prozradila bizarní úchylky Prigožina. Nasává tak energii, tvrdí

Svědectví mladé dívky otevírá dveře do Prigožinovy ložnice. V psychiatrické léčebně ji měla v jejích 18 letech oslovit žena s nabídkou, zda by nechtěla za 40 tisíc rublů (9 626 korun) oligarchovi prodat své panenství. Dívka potýkající se s hlubokými depresemi souhlasila, peníze totiž potřebovala. Před samotným aktem se musela podrobit prohlídce, že skutečně bude oligarcha jejím prvním.

Následně dorazila do smluveného hotelu. "Všechno bylo hrozně rychlé. Má velmi malý penis a pod kůží tam měl implantované jakési kuličky. Na židli nechal hromádku peněz. Bylo tam sto tisíc rublů. Já si vzala čtyřicet tisíc, zbylých šedesát bylo pro pasáka," svěřila se dívka ruskému deníku Insider, který ji představil pod jménem Máša.

[chooze:article;value:514692]

Po styku se Máša zdála Prigožinovi zachmuřelá, a tak jí nařídil, aby byla milejší. "I s mou šílenou povahou se mi zdá, že jsem to prodejem panenství Prigožinovi už trochu přehnala," připustila podle deníku Express mladá žena.

Byla tak jednou z mnoha dívek, které si v ložnici ruský vůdce zaplatil, v sexu s pannami si totiž podle Máši libuje. Věří, že vzájemnou výměnou tělesných tekutin si prodlužuje mládí. V Petrohradě si dokonce udělal z mladých dívek harém. "Věřil, že takto získává energii. Jako by od nich dostával náboj vitality," vysvětlila profesionální společnice.

[chooze:article;value:514277]

Její příběh potvrdil i zástupce odborového svazu prostitutek v Rusku. O pannách prý Prigožin rád prohlašoval, že jsou jako šampóny. "Nejdřív je otevřete a pak vyhodíte," říkával.

Wagnerovci se stěhují do Běloruska. Osud Prigožina je nejasný (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.