První máj byl předvolebních akcí čas. Strany lákaly voliče k eurovolbám

Politické strany a hnutí vzaly Svátek práce po svém a místo dne volna se rozhodly lákat voliče k eurovolbám. "Potřebujeme solidární Evropu a sociální demokracii, která bude posilovat sociální potřeby lidí," prohlásil na Střeleckém ostrově lídr kandidátky SOCDEM Lubomír Zaorálek. "Taková vláda si nezaslouží ani slůvka respektu. Hanba Jurečkovi, Fialovi a všem jejich poskokům," znělo zase od komunistů.

ODS pořádala prvomájové setkání v parku Kampa, připraven byl program pro děti i hudební vystoupení. Na akci vystoupili i další zástupci koalice SPOLU, například předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09). 

[chooze:article;value:553477]

Nechyběl ani primátor Prahy Bohuslav Svoboda (ODS). "Já si to užívám moc, i když ráno jsem měl hodně zkažené, protože jsem nemohl najít žádnou třešeň se svou ženou," nechal se slyšet.

"Samozřejmě jsme tady, abychom se potkali a pobavili se. V neformální atmosféře se setkáváme s lidmi." řekl pak k akci lídr evropské kandidátky koalice SPOLU Alexandr Vondra (ODS). Toho se snažil přerušit vyřvávající kolemjdoucí. Vondra se ale nenechal. "Drž hubu," odpověděl mu jasně.  

Na Petříně pak setkání s voliči s názvem Pravá láska k Česku i Evropě pořádala strana Svobodní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.