První video princezny Kate po operaci. Přistihli ji při cestě z obchodu

O tom, že princezna se o víkendu měla ukázat na veřejnosti, informoval v neděli večer deník The Sun. Neexistovaly ale žádné fotografie ani videa. Krátké video poté v pondělí večer zveřejnil portál TMZ. Princeznu zachytili ve chvíli, když v sobotu s manželem princem Williamem odcházela z farmářského obchodu Windsor Farm Shop poblíž svého domu Adelaide Cottage.

Kate na videu vypadá velmi uvolněně a cestou na parkoviště se usmívala. "Vlají za ní vlasy a její chůze nevykazuje nic jiného než energii a dobré zdraví," řekla expertka na řeč těla Judi Jamesová deníku Mirror. Wiliam se na rozdíl od své ženy maskoval tmavou kšiltovkou.

"Zatímco se zdá, že William touží po soukromí, s čepicí přetaženou přes obličej a sklopenou hlavou, Kate jde tak, aby upoutala pozornost. Jde před svým manželem a na tváři má široký úsměv. Tohle nejsou žádné křehké kroky, jako když jste poprvé venku. Kate zde vypadá šťastně a sebevědomě a chce, aby si jí lidé všimli," dodala Jamesová.

[chooze:article;value:546838]

Kate s Williamem natočil Neslon Silva, který byl tou dobou také v obchodě. "Všiml jsem si páru, který vybíral bochníky chleba. Žena se otočila a měl jsem pocit, jako bych ten obličej už viděl. Byl mi povědomý, odněkud jsem ho znal," svěřil se pro TMZ.

"Šel jsem do auta a když pak vyšli z obchodu, tak jsem je natočil. Vyšli ven bránou a zmizeli. Auto jsem neviděl. Chtěl jsem ty záběry sdílet s rodinou a ukázat, jak byli normální," popsal setkání s královským párem.

"Kate vypadala šťastně a uvolněně. Vypadají šťastně, že můžou vyrazit na nákupy a jen tak se mísit mezi ostatní lidi. Vypadala, že se jí ulevilo, že vlastně může do obchodu. Připadalo mi to přirozené," uzavřel.

[chooze:article;value:546863]

Je to podruhé, co princeznu někdo od operace zachytil na veřejnosti. Kate podstoupila nespecifikovanou operaci břicha na soukromé londýnské klinice v polovině ledna. Od té doby se na veřejnosti neukázala a fotografům se ji podařilo vyfotit až na začátku března, když jela v autě se svojí matkou Carole Middletonovou. Kensingtonský palác její zdravotní stav nekomentuje, což dalo prostor k mnoha spekulacím a konspiračním teoriím

Očekává se, že k oficiálním královským povinnostem by se Kate mohla vrátit 17. dubna. V ten den totiž začíná jejím dětem letní semestr na škole Lambrook School v Berkshire. Je ale také možné, že princezna by se mohla účastnit už i tradiční velikonoční bohoslužby, která proběhne v neděli 31. března.

Nemocná Kate se objevila na veřejnosti. S Williamem ohromila lidi v obchodě:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.