Putin vyděšeně reaguje na zatykač. Má dávat dohromady tým dvojníků

Putina trápí paranoia a obává se, že ho unesou a následně zatknou. Tvrdí to podle webu deníku Daily Express zdroje z Kremlu. Ty zmínily také to, že si proto připravuje ruský prezident tým dvojníků.

Kreml veřejně tvrdí, že jej zatykač Mezinárodního trestního soudu nijak netrápí. "Rozhodnutí soudu nemají pro naši zemi žádný význam. Rusko s tímto orgánem nespolupracuje," reagovala mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová na telegramu.

Ve skutečnosti je ale zatykač pro Putina problém. Už jenom proto, že se nemůže vydat do 123 zemí, ve kterých ho musí rovnou zatknout. Podle analýzy CNN se výrazně zmenšily jeho možnosti, jak získávat podporu Rusů. Zvláště proto, že se na svět údajně dívá se značnou dávkou paranoie. Nemůže tedy teď předstírat siláka.

[chooze:article;value:495715]

Není to zároveň poprvé, co se mluví o tom, že Putin používá dvojníky. Naposledy s tímto tvrzením přišel bývalý agent KGB Sergej Žirnov. Ten srovnával videa proslovů z února. "Má úplně jiný tvar očních důlků, úplně jinou hlavu, úplně jiné vrásky, jiný hlas," řekl následně podle deníku Daily Mirror.

S ohledem na tyto spekulace se někteří lidé dívají jinak i na zprávy, že ruský prezident navštívil ukrajinský Mariupol, kde právě ruská armáda pod jeho velením spáchala několik válečných zločinů. Jeden z dvojníků mohl podle nich totiž v Mariupolu ruského prezidenta nahradit, upozornil list Daily Mail.

Putin navštívil okupovaný Mariupol:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.