Radek ze Survivoru je v obležení stovek fanoušků. Poznávají ho i malé děti

Na nezájem fanoušků si Radek po návratu ze Survivoru rozhodně stěžovat nemůže. "Já jsem fakt extrémně viditelný. Kamkoliv jdete, tak se otáčejí stoly ještě půl kilometru předtím, než tam dojdete," popsal.

"Nejlepší byla včera školka malých dětí, kde jich bylo třeba 30," řekl. "Vyběhly všechny z té budovy, tak jsem začal mávat. Byly to šestileté děti třeba. To bylo krásné, to vás potěší, to vás zahřeje na srdci," dodal.

[chooze:article;value:557802]

Lidi si ho údajně běžně natáčejí, když jde třeba po pražské náplavce. "Chodí za vámi a říkají vám třeba: 'Na začátku jste mi byl nesympatický.' Řeknou vám tu realitu. To se mi líbí, že mají kuráž," uvedl.

Ne vždy jsou ale takové situace příjemné. Lidé se totiž údajně chtějí často fotit, a do role fotografů se tak nedobrovolně dostávají právě oni. "Já to brzdím, říkám: 'Pardon, můžeme se vyfotit, ale kamarádka nás vyfotí, nebo jako selfie,'" vysvětlil.

[chooze:article;value:556879]

"Když jsme byli na hokeji, tak to bylo tak 200, 300 fotek, a to už bylo moc. Já to pořád zvládal, moje okolí zatím ještě taky, ale už to bylo náročné. Byli jsme na okraji, a přesto za námi chodili," popsal situaci, která pro něj byla na hraně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.