Radši koláč než rande. Žena je ve 35 letech stále panna, chce to ale změnit

Zatímco její kamarádky řešily kluky, Anyu randění nikdy nelákalo. "Z pomyšlení na to, že někoho políbím, se mi dělá špatně," přiznala 35letá Britka deníku Mirror. To ale není ten hlavní důvod, proč si Anya fyzické potěšení nedopřává. Má to vážnou příčinu.

Anya totiž trpí sociální fobií. V dětství byla šikanována a chování ostatních dětí v ní vzbudilo strach z mužů. V 16 letech začala bojovat s depresemi a izolovala se doma. Trauma v ní zůstalo natolik zakořeněné, že přerostlo až do psychických problémů.

Stále žije s rodiči a má čím dál silnější pocit, že promeškala období dospívání, píše deník Daily Record. "Všichni moji kamarádi už mají děti, cítím se jako jejich stín. Je divné být pannou v mém věku," připustila. Nyní si ale přeje situaci změnit.

[chooze:article;value:519946]

​"Jsem beznadějná romantička. Chci už konečně někoho poznat, protože nechci v sedmdesáti litovat, že jsem nežila," řekla. Muž, se kterým by si dokázala představit budoucnost, by prý měl být milý a měl by mít rád procházky.

"Chci více než fyzickou stránku. Ale abyste to získali, musíte randit a myšlenka na rozhovor s muži mi přivozuje úzkost. Bojím se, že se dostanu do určitého věku a budu litovat toho, že jsem to nikdy nezkusila," říká.

Anya dokonce toho pravého hledala i na internetových seznamkách. "Ale zdálo se mi, že tam muži hledají jen sex, a to mě opravdu odradilo," řekla. Odhodlání ji ale neopouští. Stále doufá, že její první bude zároveň jejím posledním. 

Rande ze seznamky skončilo krádeží. Cizinec měl uspat muže a pak ho okrást (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.