Rakovina Aničky Slováčkové zasáhla slavné: Je to svině, ale ty to dáš, vzkazují

[chooze:gallery;value:32535]

​Ačkoliv má to nejtěžší před sebou, není na to sama. Pod oznámením Anny Slováčkové, že se jí vrátila rakovina, se začala hromadit vlna pozitivních komentářů od českých celebrit. Ty statečné zpěvačce nabídly pomocnou ruku.

"Aničko, jsi ta nejsilnější bytost, kterou znám! Posílám spoustu energie. Všechno dopadne dobře, a pokud to zatím dobře nedopadlo, pak to ještě není konec," napsala Slováčkové její kolegyně z hudební branže Míša Tomešová.

[chooze:article;value:524904]

Mezi dalšími, kdo ihned přispěchal se slovy útěchy, byl moderátor Aleš Háma. "Aninko, moc na tebe myslím, drž se, má milá. Sílu posílám. Je to svině, ale ty to dáš," vzkázal komik mladé zpěvačce. "Aničko! Posílám sílu. Porazila jsi ji jednou, porazíš i teď! Myslím na tebe," připojila se herečka Veronika Arichteva.

Oporu a pochopení nabídla i Míša Kuklová, která sama zápasila s rakovinou. "Aničko, objímám. Mám tě moc ráda. Kdyby cokoliv, volej," reagovala herečka. "My už jsme si to spolu všechno řekli…Ty víš, že jsem tu pro tebe. Jako tehdy. I teď tu potvoru porazíme! Nejsi na nic sama," řekl odhodlaně herec David Gránský.

[chooze:article;value:514988]

I bývalé kolegyně z Ordinace v růžové zahradě popřály Aničce spoustu sil. "Ach, Aničko! To mě tak mrzí! Ale ty tu svini porazíš, protože jsi neuvěřitelná bojovnice a nevzdáváš se. Myslím na tebe! A věřím, že bude brzo líp," svěřila Sandra Nováková. "Objímám tě vší silou. Zvládneš to," dodala herečka Michaela Badinková.

Pomocnou ruku nabízí i farářka Martina Viktorie Kopecká. "Myslím na vás v modlitbě, přeji vám jen to nejlepší," vzkázala.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina. Podívejte se na celý emotivní rozhovor:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.