Řidička si nevšimla, že auto před ní brzdí. Nabourala do policejní služebny

Většinou musejí policisté k vyšetřování nehody dojíždět. Tentokrát to měli, jak se říká, na "bačkory". Když uslyšeli dunivý zvuk v kanceláři, vyběhli ven a přímo o vchodové dveře měli opřené jedno z havarovaných aut.

Celé se to stalo tak, že řidička menšího vozu dávala přednost mamince s kočárkem, aby mohla bezpečně přejít. Toho si nevšimla řidička jedoucí za ní, nedobrzdila a následoval náraz, který auto odmrštil přímo na policejní služebnu. Velkým štěstím bylo, že v tu chvíli z ní nikdo nevycházel.

[chooze:article;value:487266]

"Řidička nám poškodila fasádu vstupního portálu nedávno zrekonstruované policejní služebny. Její oprava nás přijde na zhruba 10 000 korun," sdělila policejní mluvčí Ivana Baláková.

Podobně absurdní souhra okolností se stala před 22 lety v Dubé na Českolipsku, kdy hasičům vypukl požár přímo v požární zbrojnici. Blíž to k požáru mít ani nemohli.

Nebo v roce 2004, kdy se sanitka v areálu liberecké nemocnice samovolně rozjela a skončila v budově, kde dnes sídlí záchranná služba. Z nehody se stala rázem atrakce, kterou si málokdo nechal ujít. Ani v jenom z těchto kuriózních případů se naštěstí nikomu nic nestalo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.