Rodinná tragédie, ředitelku školy našli mrtvou i s manželem a dcerou

​Policie v souvislosti s rodinným neštěstím z Velké Británie nepátrá po žádném podezřelém. Je tedy pravděpodobné, že šlo o rozšířenou sebevraždu. Motivem ale nejspíš nebyla sociální tíseň.

Emma Pattisonová měla slibnou kariéru, od loňského září se z ní stala ředitelka prestižní školy Epsom College s platem 42 000 liber ročně. To je v přepočtu přes 1,1 milionu korun. Dříve působila jako ředitelka jiné britské školy a její manžel George byl úspěšný účetní. Právě jeho podle listu Independent policie podezřívá, že nejprve zavraždil dceru s manželkou, následně spáchal sebevraždu.

[chooze:article;value:476725]

"Naše bezprostřední myšlenky a soustrast patří Emmině rodině, přátelům, blízkým, mnoha žákům a kolegům, jejichž životy během své vynikající kariéry obohatila," uvedl pro deník Guardian předseda správní rady Epsom College Alastair Wells.

Emma Pattisonová byla i s rodinou nalezena mrtvá na školním pozemku. Ředitelka již dříve naznačila, že loňský start v novém působišti byl pro její rodinu náročný. Ve studentském podcastu uvedla, že s rodinou čelili v posledních měsících smršti změn. "Přestěhovali jsme se a koupili jsme si psa," řekla mimo jiné ředitelka podle Evening Star.

Epsom College byla založena v roce 1853 a navštěvuje ji přes 850 studentů. Mezi bývalé žáky patří například někdejší britský ministr a poslanec Michael Fallon, moderátor BBC Jeremy Vine a komik Tim Vine.

Tragicky skončilo i pátrání po 18leté Terézii M. z Bratislavy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.