Rosnička TV Nova slaví. Simoně Šimkové se narodil chlapeček

[chooze:gallery;value:32296]

První kontrakce začala rosnička cítit ve čtvrtek ve 22 hodin večer. V pátek v 17 hodin už s partnerem Janem Cahou vyrazila do nemocnice, kde si ji nechali. "Malej se narodil po pěti hodinách v 22:36," oznámila novopečená maminka malého Mathiase.

"Krásně jsme to zvládli bez epiduralu, fakt jsem vděčná porodní asistentce, která zrovna tu noc sloužila a nemohla jsem si přát lepší, krásně mě instruovala a i jako prvorodička jsem věděla, co mám dělat, a šlo všechno takhle hladce," prohlásila šťastná moderátorka.

[chooze:article;value:506944]

Porod si chtěla užít, ať už bude jakýkoli. "Všechny jsem pobavila, když jsem řekla v půlce té poslední fáze, jak je to vlastně krásné. Tak to prý v téhle fázi porodu ještě neslyšeli. Ale já si to i přes tu bolest fakt užila," uvedla.

Její partner jí celou dobu sloužil jako maximální podpora. "Teď už si užíváme malého, máme za sebou první kojení, taky bez problému, pořád spinká, je hodný," uzavřela.

Jelikož se narodilo miminko poslední školní den, dostala maminka vysvědčení. Za vykonání životní zkoušky dostala jedničku s hvězdičkou.

Celá redakce zpravodajství TV Nova Simoně k narození malého chlapečka gratuluje a jí i malému Mathiasovi přeje hodně štěstí.

Takto vypadalo dojemné loučení s rosničkou TV Nova. Podívejte se na video (06/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.