Rozchod s Agátou nese Soukup těžce. Slehla se po něm zem

Jak rychle začali, tak ještě rychleji skončili. Vztah Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa se po roce a půl rozpadl. Modelka to oznámila na instagramu.

Soukup se ale vyjádřit k okolnostem rozchodu zatím zdráhá. Mlčí na sociálních sítích a k zastižení nebyl ani v práci, kde běžně tráví téměř veškerý svůj čas. Jeho parkovací místo s cedulkou generální ředitel zelo v neděli odpoledne prázdnotou.

[chooze:article;value:520662]

"Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří," napsala Agáta.

Zvěsti o tom, že to Agátě s Jaromírem nevyšlo, se šířily už poslední dva týdny. Hanychová ale nejprve zapírala a tvrdila, že si od sebe po dvouměsíční dovolené ve Španělsku jenom potřebují odpočinout. Údajně se tam drsně pohádali a Soukup se vrátil do Česka o několik dní dřív.

[chooze:article;value:520596]

Dvojice spolu má pětiměsíční dceru Rozálii, rozchod je tak o to bolestnější. "To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva," pokračovala Hanychová.

"Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi," uzavřela.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.