Rozchod se závislákem: Zuzka po Výměně vzala rozum do hrsti

Během Výměny se obě ženy na druhé straně skamarádily hlavně s dětmi. V kontaktu ale nezůstávají. "Po tom, co já jsem zažila v té rodině s náhradním partnerem. Nestáli jsme o kontakt s takovou rodinou hlavně kvůli tomu, že byl drogově závislý," zmínila po Výměně Hanka.

Hlavní problém pro ni byl právě Martin. Kromě toho, že podle všeho bral drogy, tak prý i kradl. "Přinesl pokutu z Kauflandu, že údajně napadl vyhazovače, ale podle výše pokuty mi přijde, že kradl. Točily se u nich ty peníze, pořád nějaké problémy," podotkla Hanka.

[chooze:article;value:514835]

​Málokdo pochopil, proč sympatická brunetka Zuzka zůstává v jedné domácnosti s Martinem. "Já jsem si ostudu neudělala, on udělal ostudu sobě. Tak jsme se právě druhý den rozešli. Nějakou dobu se ještě on ozýval, nechtěl si odnést věci, neměl kam, trvalo to dva měsíce, než si odnesl všechno, ale dva týdny po Výměně už tu nebydlel," řekla Zuzka.

"Už několikrát jsme se rozešli, vždycky jsem mu tu šanci dala, protože jsem mu věřila, ale zbytečně. Dávala jsem mu tu šanci, protože jsem do rodiny nechtěla pouštět někoho dalšího. Výměna mi otevřela oči víc, než jsem měla předtím. Když jsem odjížděla, tak jsem mu řekla, že pokud udělá nějaké blbosti, tak spolu končíme," doplnila.

U Zuzky se tak konečně blýská na lepší časy. "Jsem spokojená, mám zodpovědného chlapa, který mi pomáhá, stará se o mě a děti a jsem šťastná. Teď mám konečně to, co jsem hledala. Jsem teď tři měsíce těhotná, doufám, že to bude holčička," uzavřela.

Podívejte se na zpověď Hanky po Výměně:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.