Rozjařená Zagorová s Pawlowskou: Havlová ukázala tajný snímek z večírku

[chooze:gallery;value:29079]

Dagmar Havlová zavzpomínala na užitý večer se svými přítelkyněmi. V jednom z barů se před lety sešla s Halinou Pawlowskou a Hanou Zagorovou a je vidět, že nuda rozhodně nebyla na pořadu dne. Bývalá první dáma se teď s fanoušky podělila o fotografii, kterou dosud neviděli.

"Kolik to je let? Věčně opálená, dobře naladěná Halina, Hanka se směje svým neodolatelným smíchem optimisty, který chce vidět vždycky tu sklenici poloplnou," svěřila se na instagramu Havlová, že si zesnulou "Haničku Písničku" vždycky vybaví s úsměvem na tváři.

[chooze:article;value:519521]

Na snímek přitom skoro zapomněla a narazila na něj úplně náhodou. Vyvolal v ní každopádně pocity nostalgie. "Proč na mě vykoukla tato fotka z knížky, kterou právě teď dočítám? Indiánské léto, mé nejoblíbenější období. Kolem mého lehátka střílí kaštany k zemi své obrovské plody podzimu. Čekám, kdy mi dopadne do klína jeden, který si uschovám," dodala Havlová.

Hereččiny fanoušky pozitivně naladěná fotografie dojala. "Úžasná fotka, paní Havlová, krásné ženy a ta radost, která prostě září," napsala jedna ze sledujících. "Muselo být krásně veselo… všechno super baby," přidala se další z žen. "Boží fotka, po paní Hance je smutno," dodal další z fanoušků.

Pocta Haně Zagorové. Margita představil bankovku s její tváří (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.