Rozloučení s Heřmánkem bude ve velkém stylu. Rodina zveřejnila nezvyklé parte

[chooze:gallery;value:36062]

​"Náš milovaný manžel, tatínek, dědeček, bratr a tchán Karel Heřmánek si nikdy nepotrpěl na veřejné oslavy. Co však dokázal překousnout, byla spontánní posezení s přáteli, na kterých popouštěl uzdu svému bonvivánství, lásce k životu a humoru," začíná parte, které zveřejnilo Divadlo Bez zábradlí.

Poslední rozloučení tak bude mít podobu "tajné" oslavy na hercovu počest s názvem "Den s Karlem" a uskuteční se v sobotu 7. září mezi 10. a 17. hodinou v prostorách Divadla Bez zábradlí. Všichni tak budou mít příležitost zavzpomínat na Heřmánkův osobní i profesní život. U vchodu do divadla bude pietní místo určené pro květiny a vzkazy. 

[chooze:article;value:571596]

​"Pojďme tedy na našeho fešáka Huberta, pana Poppera či Lucifera zavzpomínat ne se slzou v oku, ale se sklenicí bílého vína, se kterým by si s námi rád přiťuknul na oslavu života," zvou pozůstalí. Parte končí heslem "PS: Bude VYPRODÁNO!"

​Karel Heřmánek zemřel minulou sobotu. Na střelnici na Příbramsku měl v průběhu střeleckého kurzu obrátit zbraň proti sobě a vystřelit. Heřmánka před smrtí trápilo onemocnění trojklaného nervu, které způsobuje nesnesitelné bolesti a často ho doprovází i deprese. Více o okolnostech smrti legendárního českého herce se dozvíte v tomto článku

Připomeňte si Karla Heřmánka v některých jeho ikonických rolí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.