Ruský dvojník Leonarda DiCapria bojuje na Ukrajině. Byl už příliš tlustý

[chooze:gallery;value:37614]

​Rus Roman Burtsev si roky užíval výhod své podoby s hercem Leonardem DiCapriem. Objevil se v řadě reklam a získal i několik hereckých i modelingových zakázek. Nyní je to ale všechno pryč. Důvodem je jeho váha, uvedl deník The Mirror

Jednačtyřicetiletý Rus začal mít problémy s váhou během pandemie nemoci covid-19. Tloušťka se u něj začala hodně projevovat i v obličeji, a kvůli tomu rychle zmizela jeho podoba s Jackem z Titanicu. 

[chooze:article;value:514288]

​Burtsev se prý snažil zhubnout, ale bez úspěchu. "Vyzkoušel jsem opravdu hodně metod, jak zhubnout. Teď jsem zrovna v procesu, do příštího roku chci dosáhnout svého cíle," plánoval v roce 2021 dle webu News24. V té době žil ve dvoupokojovém bytě v Podolsku se svými rodiči a kočkami.

Rusovi se zhubnout ovšem nepodařilo, takže jako náhradník DiCapria definitivně skončil. Místo toho byl jako nezaměstnaný donucen, aby se přihlásil do války Vladimira Putina. Podle deníku bude mít po absolvování výcviku nárok na 1 625 liber (v přepočtu téměř 50 tisíc korun) měsíčně, dokud zůstane naživu. Pokud bude zabit, tak by jeho rodina mohla mít nárok až na 99 000 liber (téměř 3 miliony korun). 

Podívejte se, jak to skutečnému DiCapriovi slušelo loni na Oscarech. A nejen jemu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.