Rusky mluvící muž mi dal na dovolené pěstí, stěžuje si česká influencerka

Novinářku a influencerku Markétu Kuča prý na dovolené v Thajsku, kde slavila jednatřicáté narozeniny, napadl neznámý rusky mluvící muž. Promluvila o tom na svém instagramu.

"Přišel za náma do bazénu a nenápadně se k nám začal přibližovat. Mluvili jsme na něj anglicky, ale on nám řekl, že 'nepanimáje' a že je z Ruska. Když jsme se ale od něj vzdálili, opět se k nám přiblížil," tvrdí Kuča na videu.   

"A najednou jsem ucítila, jak na mě pod vodou šahá. Asi šestkrát jsem mu anglicky řekla, ať na mě nesahá, a pak jsem tam šla za jednou ruskou holkou, jestli by mu mohla vysvětlit, ať na mě přestane šahat," pokračovala ve svém líčení influencerka. Nepomohlo však ani to, a tak se Kuča rozhodla z bazénu vylézt.

[chooze:article;value:502475]

"Plaval za mnou, a když jsem vylezla z bazénu, vylezl za mnou. Otočila jsem se a on mi dal pěstí a řekl mi, že jsem ku***," tvrdí Kuča dále. Muž tím podle ní zároveň překročil červenou linii. "Chlapci vzali spravedlnost rychle do svých rukou a já taky," dodala s tím, že dostal řádně za vyučenou.

Incident prý nikde nehlásila. "Bylo to kolem půlnoci. Nebyl tam žádný personál a další den už jsme toho Rusa neviděli. Den nato jsme pak brzo ráno odjeli," sdělila Kuča redakci TN.cz.

Trvalé následky prý Češka z incidentu nemá. Stále ale místo, kam ji muž trefil, cítí. "Bolí mě pořád na dotek jedna strana nosu a také pod okem a nad okem. Ale naštěstí žádný monokl nemám. Jednak se trefil spíš pod oko a jednak jsme to hned ledovali a zatlačovali," svěřila se.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.