Rusové se chystají rozpoutat peklo. Na řadě jsou další evropské země, volají

Ruský propagandista Sergej Mardan i po více než roce a půl od Putinova útoku na Ukrajinu volal ve vysílání státní televize po tom, aby Rusko pokračovalo i do dalších států. "Nyní cvičíme na Ukrajině. Potom uvidíme. Pobaltské státy tedy mají důvod se bát a řada na ně přijde v pravý čas," prohlásil podle ukrajinského poradce ministerstva vnitra Antona Heraščenka Mardan.

Mardanova slova okomentoval i lotyšský předseda Výboru pro zahraniční věci Rihards Kols. "Cvičíte co? Jestli je to umírání, tak ano. Absolutně v tom excelujete," reagoval poslanec na sociální síti X.

https://twitter.com/RihardsKols/status/1714483389338669394

Mardan nedávno glosoval také konflikt v Izraeli. Podle něj Rusku pomáhá. "Tento zmatek je pro Rusko výhodný, protože globalistická ropucha bude rozptýlená od Ukrajiny a bude se snažit uhasit věčný blízkovýchodní požár," uvedl podle webu The Guardian.

[chooze:article;value:526069]

Ve vysílání ruské televize pochválil propagandista také Čínu, která má v poslední době k Rusku stále blíž. "Nezbývá nic jiného než Číně přát to, jak je dobrá, ale přesto upozornit na to, že být globální velmocí, skutečnou globální velmocí, vyžaduje nejen mít spoustu lodí, ale také být připraven je kdykoli použít. Jako Spojené státy a Rusko," přidal Sergej Mardan.

Putin navštívil Čínu. Zúčastní se mezinárodního summitu v Pekingu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.