Rusové ztratili poslední zábrany. Země NATO zničíme jadernými zbraněmi, hrozí

"Velitel NATO v Litvě (Nielsen, pozn. red.) řekl, že Kaliningrad čeká blokáda, pokud vypukne velký konflikt. Myslí si, že nás obklíčí v blokádě a budeme jen sedět a počítat naše náboje? Neuvědomuje si, že zaútočíme okamžitě jadernými zbraněmi," řekl Solovjov ve svém pořadu, jak upozornil na sociální síti X účet The Kremlin Yap.

Ze zemí NATO podle něj zůstanou jen uhlíky. "Rozloučíme se s nimi," sdělil.

"Rusko zažije obklíčení Kaliningradu, ale i tak to pro nás bude problém, protože v Kaliningradu jsou vojenské kapacity. Stále s tím musíme počítat a připravit pro to plány, ale nyní je zcela obklíčen, takže Rusové musí připravit plány na jeho posílení a mít v době války spojení s exklávou," prohlásil Nielsen v rozhovoru s litevskou stanicí LTV.

[chooze:article;value:528831]

Mluvil totiž o možném rozsáhlém konfliktu s Ruskem, pokud by Moskva napadla jeden z pobaltských států. Útok na člena Aliance totiž NATO vnímá jako útok na všechny členy organizace.

"Lidé z NATO, jste opravdu kreténi? Vážně si myslíte, že my, kteří máme obrovskou zásobu strategických a taktických jaderných zbraní, budeme poslouchat Andreje Sidorova či Dmitrije Drobnického (ruští politologové, pozn. red.), kteří vždycky říkají: 'Ne, přestaňte?' Ani se jich nebudeme ptát," uvedl Solovjov.

Od začátku války na Ukrajině ruští představitelé mluví o použití jaderných zbraní stále častěji. Podle expertů ale není jasné, jak vážně svá slova myslí, upozornil magazín Newsweek.

Putinův dvojník se sám prozradil. Dostala ho otázka od malého dítěte (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.