Sebastian po odchodu ze Survivoru: Popsal setkání s umírajícím otcem

[chooze:gallery;value:35294]

​Zpěvák Sebastian nečekal, že jeho cesta Survivorem skončí tak brzy a nezávisle na hře. Těsně před odletem totiž zjistil, že jeho otec, se kterým nikdy neměl dobré vztahy, umírá na rakovinu. Ten prý kdysi opustil jeho matku, když se Sebastianem ležela v porodnici. Od moderátora Ondřeje Novotného se na kmenové radě dozvěděl informaci zvenčí, má prý poslední šanci se s otcem rozloučit.

Sebastian proto musel učinit velké rozhodnutí a ze soutěže nakonec odstoupil. "Věděl jsem, že ta chvíle jednou přijde. Doufal jsem, že to nebude v rámci Survivoru, ale zároveň jsem věděl, že pokud se tak stane, budu se řídit srdcem. Nebylo to lehké rozhodnutí, ale vím, že bylo správný," popsal zpěvák na sociálních sítích.

[chooze:article;value:542556]

Ač chtěl v Survivoru pokračovat, své volby nelituje. Přiznal, že kdyby se nesetkal s otcem, v životě by si to neodpustil. "To štěstí v očích táty, když skoro po deseti letech viděl všechny svoje děti pohromadě, si chci zapamatovat," svěřil se, jak setkání s rodičem probíhalo.

[chooze:poll;value:92122ffd46bba4a429d59193d24c900eb96fc15d]

Teď ví, že se zachoval správně. "Můj kamarád Jirka mi před odletem řekl větu, která mi uvízla v paměti: 'Kámo, velký chlapi dělaj velký rozhodnutí'. To jsem ale ještě neměl tušení, že to největší rozhodnutí si na mě nepřipraví hra, ale sám život," prozradil Sebastian, jaká věta mu rezonovala v hlavě celých 25 dní na ostrově.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SEBASTIAN (@sebastian_officialni)

I přes životní těžkosti byl Sebastian jedním z nejsilnějších hráčů, který vždy podporoval kmen a který měl díky fyzické zdatnosti i oblibě ostatních šanci zvítězit. Život mu však nachystal jiný směr. "Mockrát děkuji všem, kteří mi drželi palce a podporovali mě. Bylo mi ctí být jedním z těch, kteří poznali, jaký to je být Survivor. A jak zpívám v jedné své písni: Já nezapomínám," rozloučil se zpěvák se svými příznivci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.