Senátor o narkomanech: Nevygumujete je, prostě někde budou. Policistů je málo

Mimo Senátu působí Láska i v zastupitelstvu Prahy 5, kde se řeší vysoký počet drogově závislých. Jedná se ale podle něj o problém, který nemá jednoduché řešení. "Narkomany nevygumujete ze země. Oni prostě někde budou," řekl.

"Je třeba najít řešení v rámci celé Prahy. Nešťastné řešení je učinit opatření v rámci Prahy 5 a vytlačit je někam jinam," vysvětlil s tím, že je potřeba se naučit s nimi pracovat. Nepomůžou podle něj ani hlídky a policistů je navíc málo.

[chooze:article;value:557148]

A své působení by chtěl s hnutím SEN 21 rozšířit z horní i do dolní komory Parlamentu a kandidovat do Poslanecké sněmovny. V české politice podle něj chybí nepopulistická, neradikální opozice a toto místo by chtěl zaujmout.

"Vidíme prostor, že bychom mohli oslovit lidi, kteří jsou zklamaní a k volbám jít nechtějí a já si kladu svůj osobní cíl, že chci Andreji Babišovi ubrat pět procent voličů," plánuje. Orientovat by se hnutí mělo na liberální segment.

[chooze:article;value:556405]

Povolební spolupráci by si pak dokázal představit s dalšími liberály. "STAN, Piráti, Zelení," vyjmenoval potenciální partnery. Otevírat by chtěl třeba téma evropské integrace. "Je velmi populární nahánět body na kritice Evropské unie, ale chybí mi hlas, který by ukazoval, co je v Evropské unii dobře," vysvětlil.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.