Senior v Itálii se radoval z výhry milionů v loterii. Kvůli chybě v novinách ne dlouho

Neuvěřitelný příběh se odehrál v římské čtvrti Tuscolano. 87letý Luciano, který tam žije, si tento týden pořídil los do loterie. Hned druhý den po losování, které proběhlo v úterý, si utíkal koupit noviny, aby zkontroloval výherní čísla, píše portál Affar Italiani.

Obrovská radost jej zaplavila poté, co se dozvěděl, že se jeho čísla na tiketu shodují s výsledky v novinách. "Kombinaci jsem vymyslel dobře. Vypadalo to jako sen. Utratil jsem dvě eura a vyhrál 64 milionů (pozn. red. přes jednu miliardu korun). Konečně jsem se cítil bohatý. Žiji totiž z důchodu," popsal muž.

[chooze:article;value:532671]

Jeho štěstí však netrvalo příliš dlouho. Po projetí tiketu v trafice mu totiž řekli, že nevyhrál ani cent. "Řekli mi, že vylosovaná čísla se neshodují s čísly hlášenými v novinách. Ukázali mi i správnou kombinaci. Něco takového se mi nikdy nestalo," smutnil Luciano.

Redakce novin totiž uvedla nesprávné výsledky losování, píše portál Polsat News. "Už jsem si představoval, jak peníze utratím. Dám něco každému ze svých dětí a vnoučat a budu mít finanční klid. Sen netrval ale dlouho," posteskl si Luciano.

Ten to tak ale nechce rozhodně nechat a plánuje noviny zažalovat. Jako důvod uvedl, že redakce vážně ohrozila jeho zdraví. "Málem jsem dostal infarkt," uzavřel Luciano.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.