Seriál Taneční: Mladí herci prozradili, jak to jejich postavy mají mezi sebou

Podle Žižky si v seriálu najde každý, co mu sedí. "Mně se tam i líbí ta rodinná linka, že to ukazuje zajímavou, autentickou dynamiku v některých rodinách a zároveň to vlastně rozebírá i taková trochu vážnější témata, ale takovou zajímavou, zábavnou a velmi humornou formou," popsal.

"Vlastně, když jsem viděla ty první dva díly, tak mi ani nedošlo, že to bude až tak komediální seriál. Já se tam u toho pořád směju, mně to přijde úplně super," rozplývala se Fučíková.

Fučíková hraje dceru hlavních postav, ztvárněných Sašou Rašilovem a Jitkou Ježkovou. Žižka se zase ujal role tanečního partnera Fučíkové. Skutečně jen tanečního, jak ujistil.

[chooze:article;value:576999]

​"Mně se právě líbí, že tam není jenom linka toho jejich tanečního partnerství, ale že vedle toho tak jako hezky jde ta linka jejich přátelství. Ta moje postava Jakub je hodně taková ambiciózní, cílevědomá, ale přijde mi, že neumí úplně správně regulovat své emoce, správně komunikovat, a právě v tom je ten jeho hlavní vývoj," přiblížil Žižka.

A co říkají po odvysílání na první díl? "My jsme dostali první dva díly e-mailem dopředu, takže jsem to měla nakoukané ještě předtím, než vyšly do televize, takže jsem věděla, co trochu očekávat. Ale upřímně se mi to strašně líbí, jak je to natočené. Jirka, je to fakt úžasný režisér, to hrozně krásně zpracoval," zhodnotila Fučíková.

Žižka se ale obával reakce svého okolí. "Já jsem měl největší stres právě z kamarádů. Těm jsem pomalu zakazoval se dívat. Ale fakt musím říct, že jsme měli skvělou přípravu od celého štábu. Všichni se i snažili nám vyhovět ve všem možném," zmínil. Na celý díl pořadu se můžete podívat pod titulkem článku. Seriál taneční najdete na portálu Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.