Shopaholicadel trápí nevolnosti. Chce si raději udělat těhotenský test

[chooze:gallery;value:30802]

​Shopaholicadel po boku nového partnera září štěstím. Tvrdí totiž, že její život konečně začal dávat smysl a s přítelem Honzou je připravená založit rodinu. Několik týdnů se prý pokouší otěhotnět. V úterý na sociálních sítích řekla, že začíná mít nevolnosti.

"Já od noci normálně blinkám a motá se mi strašně hlava. Takže jdu teďka do sprchy, Honza šel vyvenčit pejska a půjdeme si lehnout. Není mi dobře a vůbec nevím, co se děje. Netuším, takže si půjdeme odpočinout," prozradila Adéla Pulcová ve videu na sociálních sítích. 

[chooze:article;value:499151]

Před pár dny přitom svým sledujícím opět potvrdila, že se s partnerem snaží počít dítě. "Řeknu to úplně upřímně, na miminku se pracuje, až se to miminko povede, tak vám dám vědět. Buďte šťastní s tím, s kým jste, a buďte s ním napořád. Protože vztahy napořád jsou to nejkrásnější," svěřila se tiktokerka fanouškům ve svém videu.

https://youtube.com/shorts/YSp9kg8rR88?feature=share

Už v tu chvíli měla Adéla podezření, že by přece jen mohla být v očekávání. "Jak jsem zjistila od některých žen, to, že mám menstruaci, neznamená, že nemůžu být těhotná. Každopádně až mi skončí, tak si raději chci udělat těhotenský test. Uvidíme, kdyžtak budeme na děťátku pracovat dál," připustila Shopaholicadel různé možnosti.

Bizarní zásnuby Shopaholicadel. Davča poklekl v obchoďáku (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.