Skupina Lucie oznámila šokující novinu. David Koller v kapele končí

[chooze:gallery;value:34691]

S nečekanou zprávou přišla v neděli večer kapela Lucie. Na svém facebooku oznámila, že složení kapely projde velkou změnou. "Milí fanoušci, chtěli bychom vám oznámit, že David Koller se rozhodl opustit skupinu Lucie," napsala skupina.

Důvodem odchodu zpěváka skupiny jsou rozdílné priority. Koller se totiž podle oficiálního vyjádření chce více věnovat své rodině. Plánuje také upřednostnit působení ve své vlastní kapele Kollerband.

[chooze:article;value:539942]

“Žádný vyloženě konkrétní moment v mém rozhodnutí roli nehrál. Opustit jednu kapelu a uvolnit si tak v uvozovkách ruce bylo téma, ke kterému jsem se opakovaně v minulém roce vracel. Zvlášť v momentech, kdy jsem současně zkoušel a hrál se svou kapelou, s Lucií, k tomu přišlo zkoušení s Jasnou pákou, v hlavě další nápady... Zkrátka sedět zadkem na tolika židlích mě začalo vyčerpávat,“ řekl Koller hudebnímu časopisu Headliner.

V Lucii však ještě chvíli zůstane. I když své přání kapelu opustit oznámil, se skupinou ještě odehraje dohodnuté koncerty. Fanoušci kapely tak ještě Kollera s Lucií na jevišti uvidí, a to až do konce letních prázdnin.

Kapela Perutě představila nový videoklip. Podívejte se (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.