Slzy a pláč: Každý člověk má křehkou schránku, přiznal Krajčo

[chooze:gallery;value:35816]

​​Richard Krajčo v nové sérii Voyo Originálu Iveta ztvárnil postavu Zdeňka Macury. Nechyběl proto se svou manželkou Karin ani na pondělní premiéře poslední řady. "V pondělí jsme se zúčastnili premiéry seriálu Iveta, třetí série," popsali na instagramu manželé Krajčovi.

Svěřili se, že smutný osud zpěvačky je dohnal až k pláči. "Je to teda nářez, silné, smutné, hodně emotivní. Kapesníky jako nutnost," reagovali a připojili společnou fotografii z premiéry.

[chooze:article;value:550351]

Kromě slz a dojetí si však ze života Ivety Bartošové zpěvák odnesl i velké poselství. "Ale má to i další rozměr. Je to velký příběh o tom, že každý člověk na tomto světě je křehká schránka. Má svou duši," vysvětlil Krajčo s manželkou. Rozhodl se své sledující i trochu varovat. Lidé by podle něj měli city druhých respektovat. "Na to v této době často zapomínáme," dodal zpěvák.

Citlivost zpěváka lidé náležitě ocenili. "Hezky jste to napsal, Ivety je velká škoda," napsal mu jeden z fanoušků. Jak už Krajčo mívá ve zvyku, na premiéru dorazil v originálním outfitu. Nechyběla mu ani kabelka. "Oběma vám to moc sluší," reagovala další z žen na internetu. 

Krajčův odvážný plán: Mám doma sbírku kabelek, kterou mi budou ženy závidět, svěřil se (12/2023)

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.