Smrt těhotné Slovenky a její rodiny: Byla to skvělá učitelka, vzpomíná škola

Zpráva o děsivé dopravní nehodě v neděli prolétla Slovenskem. Při srážce dvou aut zemřela téměř celá rodina, kterou tvořil 37letý muž, 31letá žena v sedmém měsíci těhotenství a osmiletá dcerka. Neštěstí přežilo jen roční batole, které skončilo na jednotce intenzivní péče v nemocnici v Nových Zámcích.

Na ženu, která učila na základní škole ve Dvorech nad Žitavou, zavzpomínali i její kolegové. "Když odejde tak mladý a úspěšný člověk, vynikající učitelka, tak to zasáhne nejen blízké, ale i všechny, kteří s ní pracovali," řekla portálu tvnoviny.sk ředitelka školy Anna Kijaček Rošková.

[chooze:article;value:508686]

Zesnulá žena ve škole učila v první třídě. Před nehodou však odešla na mateřskou dovolenou. "Měli ročního synka a těšili se, že budou mít velkou rodinu," dodala Kijaček Rošková.

Kromě batolete, které nehodu přežilo a není v ohrožení života, se při vážné nehodě zranili také pasažéři v protijedoucím autě. Muž ve věku 56 let skončil v nitranské nemocnici a 65letou ženu odvezli záchranáři do nemocnice v Nových Zámcích. Jak přesně k nehodě došlo, zatím není jasné, obě auta se však srazila čelně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.