Smutná dovolená české zpěvačky. Skončila s dcerou v nemocnici

[chooze:gallery;value:34535]

​Martina Pártlová zažívá smutnou dovolenou. Její dcera Stella totiž vážně onemocněla. "Tak jo, jsem vám chtěla říct, že dovču si zatím moc neužíváme. Stellinka si něco přivezla s sebou z Česka a nakonec jsme skončili v nemocnici. Už jsme tu druhou noc a pořád všichni spíme. Naštěstí už je to lepší a v úterý nás snad pustí," napsala Pártlová na instagramu.

Zdravotnictví na Bali si však zpěvačka pochvaluje. "Pokud se vám něco takového stane na Sabě, tak nemusíte mít strach. Nemocnice je tu fajn a je asi 5 minut od bydlení. Pokoje mají každopádně hezčí jak u nás. Stella si může vybrat ze tří chodů, personál je anglicky mluvící, milý a nikdo se nediví, že tu chceme zůstat se svým dítětem," svěřila se zpěvačka.

[chooze:article;value:464496]

Uznala však, že vše si musí sami hradit. "Ale ano, je pravda, že za tohle všechno platíme. Možná právě proto jsou na nás všichni milí a můžeme tu v klidu spát se Stellou oba. Naštěstí pojištění máme," dodala influencerka ze 3v1. "Tož zdravíme do ČR a jezte vitaminy," vzkázala do Česka.

Svou kamarádku politovala i herečka Veronika Arichteva a popřála její dceři brzké uzdravení. "Posiláme s Lukou hudlana. Ať je brzo dobře!" reagovala herečka ze seriálu O mě se neboj.

Martina Pártlová prozradila, jakou píseň Ztraceného má nejradši. Podívejte se na video (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.