Soukup Hanychovou dovlekl až k soudu. Zklamanou Agátu měl sedřít z kůže

[chooze:gallery;value:29863]

​Od rozchodu jsou Agáta Hanychová a Jaromír Soukup na ostří nože. Kvůli neshodám ohledně výchovy dcery Rozárky skončili dokonce u soudu. Soukup totiž nechtěl, aby se dceřiny fotografie objevovaly na sociálních sítích.

Hanychová přiznala, že spor prohrála, expřítelův zákaz proto musí respektovat. "Holčičky, jestli vás můžu všechny poprosit. To, jak řešíte, jestli můžu holky ukazovat, nebo nemůžu, a píšete mi o tom... Nemůžu. Kdybych mohla holky ukazovat, tak je asi ukazuju," vysvětlila bývalá modelka v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:536972]

​Zákaz je pro ni velkou komplikací, právě příspěvky na internetu totiž Hanychovou živí. "Sama s tím mám dost trápení, je mi to líto, tak mi o tom prosím nepište. Prostě je to tak soudně dané a nedá se proti tomu nic dělat," objasnila dcera Veroniky Žilkové.

"Můžu se odvolávat, ale na to teďka nemám peníze a asi je to zbytečné, tak mě s tím víc netrapte ještě vy. Děkuju," poprosila Hanychová své sledující. Na internetu však může sdílet alespoň fotografie nejstaršího syna Kryšpína, za jehož otce Miroslava Dopitu se na konci minulého roku provdala.

[chooze:article;value:537386]

​Se Soukupem bojuje influencerka i o výživné pro malou Rozárku. "Částka 4 000 korun je po předběžném rozhodnutí. Soud teprve bude, čekám na něj," upřesnila Hanychová. Přiznala také, že s takovými příjmy si musí rozmyslet, zda se bude soudit za pomoci drahých právníků, nebo půjde nakoupit.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.