Srdceryvná omluva Dary Rolins: Nechtěla zklamat své fanoušky

[chooze:gallery;value:29862]

​Dara Rolins se rozhodla otevřeně promluvit ke svým fanouškům o problému, který ji trápí. "Kromě toho, že jsem se měla v plánu na vás usmát, už delší domu jsem vás chtěla požádat o pochopení v jedné věci," uvedla zpěvačka na sociálních sítích. 

Ačkoliv je vděčná za to, že si ji lidé začali spojovat s dobrými skutky, které se snaží dělat, mrzí ji, že nemůže pomoct všem a pak se někteří její fanoušci mohou cítit opomenutí. "Denně mi od vás do zpráv chodí neskutečné množství proseb o natočení gratulací vašim sestrám, matkám, otcům, kamarádům a také prosby o finanční pomoc nebo přesdílení různých smutných příběhů, sbírek a charitativních projektů," popsala Dara.

[chooze:article;value:536247]

"Kvůli číslu sledujících na mém účtu není reálné reagovat na každého ani při mé největší vůli. A na to komu odepsat a vyhovět neexistuje žádný správný algoritmus," ospravedlnila se zpěvačka. 

Fanouškům se svěřila, že i přes to se lidem v těžkých situacích snaží pomoct. "Chci, abyste věděli, že i když nemám potřebu o tom mluvit a psát, finančně podporuji různé organizace, které důvěryhodně pomáhají, zachraňují a řeší komplikované lidské nebo zvířecí osudy, a pomáhám jim," vysvětlila Dara.

[chooze:article;value:530544]

"Ačkoliv bych chtěla, vím, že nemohu zachránit všechny, ale snažím se pomáhat v rámci svých reálných možností. Považuji to vlastně za svou povinnost v rámci štěstí, které v životě mám," dodala slovenská popová ikona. Jedním z jejích splněných snů jsou například koncerty v O2 areně, které na konec ledna chystá.

Dara Rolins o dceři Lole: Mohla by být modelkou, ale má jiné životní plány (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.