Tajná svatba Jitky Molavcové. Vzala si svého dlouholetého přítele

[chooze:gallery;value:32569]

S informací o tajné svatbě Jitky Molavcové a Alfreda Strejčka přišel jako první web Super.cz. Novomanželé měli mít krásný církevní obřad a na jejich velký den z Brna prý dorazilo i Janáčkovo kvarteto, se kterým Strejček léta spolupracoval.

Partneři se znají už přes 30 let, nejprve mezi nimi šlo o čistě pracovní vztah, pak se však proměnil v lásku. "Alfred je vzácný člověk a my si věříme navzájem. Máme vlastně velký štěstí. Mám ho moc ráda," prozradila herečka v dokumentu Olgy Sommerové Klaunka.

[chooze:article;value:475988]

Před šesti lety se jim však život obrátil vzhůru nohama, Strejček zničehonic ochrnul. "Bylo to sedmadvacátého října roku 2017. Najednou telefon, já jela v tramvaji a on mi říká: 'Jituško, pomoz mi.' Jeli jsme do motolské nemocnice a tam už si ho nechali. Řekli mi, kdybyste přijeli o deset minut později, tak by bylo pozdě," vysvětlila Molavcová.

Pro ani jednoho z herců se nejedná o první sňatek. Jitka Molavcová byla více než 30 let vdaná za spisovatele Jana Petráně, s tím si však postupně přestala rozumět a poznala v té době ovdovělého Strejčka. Pro něj je manželství s Jitkou už třetím v pořadí. Jeho první manželka Consuela Morávková na konci 70. let emigrovala. Podruhé se oženil s atletkou Jarmilou Nygrýnovou, která v roce 1999 zemřela na rakovinu.

Obrovské překvapení Marka Ztraceného. Zpěvák se oženil (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.