Takhle Williama neznáte. Prince vyfotili, jak se u hradu prohání na koloběžce

Princ William se sice snaží na veřejnosti vystupovat seriózně, ve skutečnosti to ale bude pěkný divoch. Fanoušky o tom přesvědčil ve čtvrtek přímo na hradě Windsor, kde se znenadání proháněl na elektrické koloběžce.

Fanouškům se jeho jízdu podařilo natočit a video se teď stalo na sociálních sítích populárním. Sdílela ho například Kate a Williamova fanouškovská stránka. "On je tak normální," napsal s potěšením jeden z fanoušků. "Je nejlepší," souhlasil další.

[chooze:article;value:562995]

​Podle zjištění deníku The Sun to ale nebylo poprvé, co princ místo auta zvolil jako dopravní prostředek koloběžku. Údajně to dělá téměř vždy, když míří z Adelaide Cottage do hradu Windsor, aby tam navštívil krále Karla III.

"Prostě to dává smysl. Když potřebuje vidět krále, sviští do hradu," řekl deníku zdroj z Williamova blízkého okolí. "Je to dvě nebo tři míle (cca tři až pět kilometrů, pozn. red.) z jeho domu v Adelaide Cottage do hradu Windsor, takže je to jednodušší na koloběžce než autem nebo pěšky," dodal. Princ William si měl elektrickou koloběžku pořídit už v roce 2023.

William už nahradil Karla III. O nemocném otci nepadlo ani slovo:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.