Unikl tajný plán Kate a Williama. Vymysleli, jak princezna porazí rakovinu

[chooze:gallery;value:22194]

​Rodina prince z Walesu se do rezidence Adelaide Cottage ve Windsoru přestěhovala už v roce 2022. Přestože víkendy a prázdniny často tráví jinde, menší sídlo se pro všechny stalo hlavním útočištěm. A to i v době, kdy se princezna pere se zákeřnou rakovinou.

Kate s Williamem už dokonce zvažují plán, který by mohl pomoci v lepším zotavování. Hodlají rozšířit svůj domov, píše portál OK. "Nikdo neví, že vedle Adelaide Cottage je docela prostorná vedlejší budova z červených cihel, která se nepoužívá. V současné době je neobyvatelná a potřebuje zrekonstruovat," řekl zdroj blízký královské rodině.

[chooze:article;value:551100]

Právě prostor je podle královského páru zřejmě to, co nyní Kate skutečně potřebuje. Dvojice by tedy chtěla vytvořit místo, kde by se mohla v klidu zotavovat a nabírat síly.

Kate s Williamem dokonce plánují, že si rekonstrukci zaplatí sami, uvedl portál Mirror. Už v minulosti byla totiž královská rodina kritizována kvůli používání veřejných peněz. "William si je dobře vědom veřejné kontroly nad utrácením královské rodiny. Takže hledá nejlepší způsob, jak pokrýt veškeré náklady na renovaci," doplnil zdroj.

Podle mnohých ale tento projekt zatím manželé odsunuli na vedlejší kolej a čekají, zda nastane pro tento projekt příhodnější čas.

Princezna Kate přiznala, že bojuje s rakovinou. Více se dozvíte v následující reportáži (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.