Temné tajemství královské rodiny! Harry a Meghan řekli všechno

Meghan Markleová a princ Harry nenechávají na královské rodině nit suchou. Podle kontroverzní dvojice o ní Buckinghamský palác do světových médií šířil smyšlené zprávy, aby odvrátil pozornost od ostatních členů rodiny.

"Byla to skutečně jakási válka proti Meghan a určitě jsem viděla důkazy, že z paláce přicházely negativní informace mířené proti Harrymu a Meghan, aby vyhovovaly záměrům jiných lidí," prohlásila podle deníku The Guardian Meghanina právnička Jenny Afiaová.

"Tato záplava negativních článků o rozpadu vztahu s jejím otcem byla poslední kapkou v kampani negativního a ošklivého zpravodajství o ní," pokračovala právnička.

[chooze:article;value:479475]

Královskou rodinu z podobného chování podle webu People obvinila i kamarádka vévodkyně Lucy Fraserová. "Meg se stala obětním beránkem paláce. A tak o ní podávali příběhy, ať už byly pravdivé, nebo ne, aby se vyhnuli otištění jiných, méně příznivých příběhů," řekla Fraserová.

Podle prince Harryho sloužilo šíření podobných zpráv k ochraně jeho bratra prince Williama. "Nikdy nebyli ochotni říct pravdu, aby nás ochránili," dodal vévoda ze Sussexu. "Nebyla jsem předhozena vlkům. Rovnou je mnou krmili," uzavřela Meghan. Královská rodina tato nařčení nekomentovala. 

Meghan v rozhovoru odhalila zákulisí královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.