Terčem útoku jsem měla být já, tvrdí Agáta. Ani jsi u toho nebyla, zuří Soukup

[chooze:gallery;value:37504]

Ačkoliv Agáta před pár dny tvrdila, že se k pondělnímu incidentu kvůli policejnímu vyšetřování vyjadřovat nebude, nakonec to nevydržela. "Já mám opravdu regulérně strach o svůj život," přiznala na sociální síti.

Tam také prohlásila, že Soukup chtěl fyzicky napadnout ji. "Všechno je v šetření policie. Tenhle celý útok byl primárně na moji osobu a myslím si, že kdyby tam nebyl můj manžel, tak tady možná už ani nesedím," řekla.

"Otevřel si sám branku a chtěl napadnout mě. Tohle všechno velmi brzy vyjde najevo," pokračovala. Její verzi však Soukup popírá a trvá na tom, že Dopita napadl jeho. Agáta navíc podle něj u incidentu zpočátku ani nebyla.

[chooze:article;value:575771]

"U začátku toho konfliktu vůbec nebyla, protože jsem předal v pořádku svoji dceru, kterou odnesla domů. Chtěl jsem okamžitě odjet jako ve stovkách jiných případů," vzkázal podnikatel TN.cz.

"Přítomnost několikrát odsouzeného recidivisty, přičemž poslední trest vypršel v dubnu za výrobu a distribuci drog, a jeho vliv na výchovu mé dcery je nepřijatelný. Navíc ten člověk zaútočil na mě," dodal.

[chooze:article;value:575483]

Ve svém vyjádření se Agáta také svěřila, že po událostech tohoto týdne vyhledala odbornou pomoc. "Já i moje děti budeme navštěvovat psychoterapeuta," uzavřela.

Ke rvačce mezi Soukupem a Dopitou došlo v pondělí večer před Agátiným domem v pražském Suchdole, kde si bývalí partneři předali roční dceru Rozárku. Po incidentu skončili oba aktéři s poraněními v nemocnici. Soukup se pak s rozbitým obličejem ve středu vrátil na místo činu, kam si přijel pro malou Rozárku. Nikdo mu však neotevřel. 

Hanychová byla po rozchodu na pokraji zhroucení: Kašlu na matky samoživitelky (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.