"To se musí zveřejnit!" Stašová odtajnila velmi vzácnou fotku z oslavy Bohdalové

[chooze:gallery;value:29883]

​Herečka Jiřina Bohdalová má za sebou další velice vydařenou narozeninovou oslavu. Loni v kruhu nejbližší rodiny a přátel podle Blesku krájela 15kilogramový dort a ve velkém se popíjela slivovice, i letos ale bylo veselo.

Jiřině Bohdalové totiž k 92. narozeninám dorazila pogratulovat velmi vzácná návštěva, a to rodina ze Švédska. Při této příležitosti vznikla společná fotografie, ze které byla hlavně dcera herečky Simona Stašová nadšená.

Ta rodinný snímek krátce po oslavě zveřejnila na instagramu, ke stejnému kroku vyzvala i režiséra Zdeňka Zelenku.

[chooze:article;value:489868]

​"Volala mi Simona Stašová – hele, tohle je tak vzácná fotka, my a část rodiny, která přijela kvůli jejím narozeninám ze Švédska, že tu fotku prostě musíš zveřejnit!" kladla mu na srdce.

Režisér se zpočátku zdráhal. "Nezveřejním. Jířa zas bude nadávat, že se zveřejňuje něco bez jejího svolení!" odporoval. Nakonec se však nechal přesvědčit. Simona Stašová měla velice přesvědčivé argumenty. "Ne, musíš, takovouhle mezinárodní fotku už nikdy nedáme dohromady! Navíc nám to tam sluší!" naléhala na něj.

Herečku upozornil, že tento krok udělá na její zodpovědnost. "Jojo, neboj, já to kdyžtak Jíře vysvětlím. Udělej to!" ubezpečovala ho herečka.

Unikátní snímek tak může nyní vidět i veřejnost. "Tak tohle je ta fotka – syn Jiřininy sestry Dominik, jeho jedenáctiletý syn Robin, krásné švédské dcerky jeho bratra (zemřelého) a naše česká strana, snad netřeba představovat... Foceno dnes (3. května 2023), přípitek slavnostní, víno i jídlo skvělé! Tak na zdraví, Jířo, a gratuluji k mezinárodní rodině!" sdělil režisér.

Jiřina Bohdalová před tajnou oslavou narozenin:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.