V letadle se před odletem z dovolené strhla bitka. Kvůli místu u okna

Naprostá maličkost rozpoutala konflikt na palubě letadla mířícího z Malty do Londýna. Dva muži se do sebe pustili kvůli sedadlům. "Brit nechtěl pustit Američana k jeho místu u okna. Pak došlo k výměně několika slov a nadávek, než se strhla potyčka," okomentoval situaci podle webu The Sun jeden ze spolucestujících.

Na záběrech z celé situace je pak patrné, že se davem lidí brodí jeden ze zaměstnanců aerolinky, který se snažil dostat oba muže od sebe. V tu chvíli už bylo pasažérům jasné, že doma na čas nebudou.

[chooze:article;value:512469]

Let kvůli bitce Brita s Američanem nabral dvouhodinové zpoždění. "My se snad domů nikdy nedostaneme," stěžoval si podle deníku Mirror další z pasažérů. Ostatní cestující pak byli údajně velmi rozhořčení.

Několikahodinové zpoždění mělo v minulém týdnu i letadlo vzlétající z letiště v Lanzarote. Na vině nebyl konflikt na palubě, ale špatné povětrnostní podmínky, které těžkému letadlu nedovolily odletět. Kvůli tomu posádka požádala některé cestující, aby si z letadla za úplatu vystoupili, jak jsme psali zde.

https://www.youtube.com/watch?v=DVV7sUFN9IU

Srážka s ptáky, nefunkční motor a kabina plná kouře. Let se změnil v horor (03/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.