V seriálu se oženil se snachou. Píší mi, že jsem čuňák, řekl herec záporných rolí

Někteří diváci si nedokáží odmyslet od herce jeho roli. A pokud je záporná, tím hůře. I s tím se Jašków potýkal. "Tohle se dělo dřív, když jsem ještě hrával v seriálu Ulice mafiánského bosse Vasila. Ano, občas se to stalo, že si to lidi jaksi zaměnili, že nedokázali oddělit tu postavu ode mě. Ale teď už se mi to, musím říct, moc neděje," oddechl si.

Když se mu něco podobného stalo, tak se na to snažil moc nereagovat. "Ono to souvisí s nějakým vnitřním nastavením. Ale většinou mi říkali, co mám dělat a co nemám dělat, ať jsem na tu Ingrid hodný, ať jsem na ty další postavy hodný, ať jsem na Lumíra hodný. Ať nejsem taková svině, ale to bylo opravdu minimálně," zavzpomínal Jašków.

[chooze:article;value:578937]

​Diatilová také položila otázku, čím to je, že tvůrci seriálů často v Jaškówovi záporáka vidí. "Já nevím, jestli to je spojené s tím, že mám málo vlasů, nebo s tím, jak vypadám. Ale ono to je vlastně jedno, jak člověk vypadá. Může dobře zahrát i záporáka i klaďase. A já myslím, že i těch klaďasů jsem odehrál docela dost, ať už to bylo v Expozituře, nebo v Atentátu, nebo v dalších projektech. Ale že bych se to nějak učil, to ne, to prostě tak jako vychází samo," řekl.

Nyní je Jašków známý třeba ze seriálu Ordinace, kde hraje primáře Máru. "Můj primář Mára byl zpočátku výborný feťák, sebestředný egomaniak. Ale on pořád věří, že je nejlepší, že nikdo jiný ty operace nedokáže udělat líp než on. A moje role pořád pokračuje, pořád točíme, jsme pořád ve vztahu s mojí novou ženou Markétkou Děrgelovou, mojí bývalou seriálovou snachou, což je velice pikantní. Spoustu lidí to zvedlo ze židle, píšou mi, co jsem to za čuňáka, a spoustě lidí se to zase hrozně líbí," popsal. Na celý díl pořadu se můžete podívat pod titulkem článku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.