Vašek po rozvodu s Evou: Poštvala proti mně dceru. Je pod jejím vlivem

[chooze:gallery;value:37667]

​Přestože je Vašek na svou dceru velmi pyšný, poslední dobou se jejich vztah podle muzikanta zakalil. "Nedávám tomu moc šance, už mi zase volala a je úplně pod vlivem své matky a začíná se tak i chovat," napsal TN.cz hudebník.

Podle něj by se k němu měla v jeho věku chovat s větší úctou. "Jen vykřikuje, co nechce, to jsem dopadl k 70. narozeninám," svěřil se Vašek. S dotazem, jak s otcem vychází, oslovila redakce TN.cz i dceru Evičku. Ta na zprávy bohužel nereagovala.

[chooze:article;value:578528]

Podle manažerky Evy Petry Novákové je ale vše jinak. "Ne, určitě ne. Evička žije s přítelem, pracuje, každá má svůj život. S mámou se normálně potkávají jako v každé jiné rodině. Žijí obě dvě v Americe, ale každá v jiném městě. Žijí si svůj život," doplnila Nováková.

Ještě před časem hudebník naznačoval, že jeho vztah s dcerou rozvod s Evou nijak nepoznamenal. Dokonce se podělil i o krásné snímky, jež mu dcera z Floridy, kde žije, poslala. "Posílám vám fotku dcery a jejího přítele, má zkušenosti s provozováním elektromobilů," pochlubil se nedávno.

[chooze:article;value:577800]

Na jednadvacetiletou dívku pěl samou chválu. "Dcera má zkušenosti z celého světa. Má dva mateřské jazyky, český jazyk a angličtinu. Hovoří a čte," doplnil. 

Eva a Vašek se rozvedli. Manželství legendární dvojice se zhroutilo po 35 letech (8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.