Vážná nehoda u Pardubic. Po srážce kamionu s autem zemřel jeden člověk

Na místo nehody osobního a nákladního vozu na silnici I. třídy u obce Mikulovice v Pardubickém kraji ve čtvrtek odpoledne vyrazila lékařská posádka výjezdové skupiny z Pardubiček, další posádka z Chrudimi i záchranářský vrtulník. Oznámení na tísňovou linku přijali záchranáři v 15:59.

[chooze:article;value:535226]

​"Vrtulník na místě ani nepřistál, ještě před jeho příletem naši záchranáři, kteří byli na místě za tři minuty, zjistili, že řidič osobního vozu utrpěl zranění neslučitelná se životem," řekla pro TN.cz mluvčí záchranky Pardubického kraje Alena Kisiala.

Padesátiletého řidiče kamionu odvezla s lehkým zraněním sanitka na chirurgii Chrudimské nemocnice. "U něj také policisté provedli dechovou zkoušku ke zjištění alkoholu s negativním výsledkem. Okolnosti a příčiny dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování. Žádáme řidiče, aby respektovali pokyny policistů při odklánění na objízdné trasy," upřesňuje pro TN.cz mluvčí policie Pardubického kraje Markéta Janovská. Podle informací z webu Dopravní info byla silnice 1/37 v místě nehody uzavřena až do půlnoci.

Smrtelná nehoda na obchvatu Chrudimi. Řidič při čelní srážce zemřel (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.