Velká pomsta Shopaholicadel. Zavolám na policii, vyhrožuje a ukazuje psa

Když v sobotu k ránu našla kolemjdoucí na ulici u popelnic odložené mrtvé morče i s chovatelskými potřebami, vyvolalo to poprask. Ukázalo se totiž, že chovatelkou zvířete byla kontroverzní influencerka. Mnoho lidí se začalo obávat, že se Shopaholicadel nedokáže postarat o žádného živého tvora a zvířata týrá. Rozhodli se proto sepsat petici, aby youtuberka přišla i o svého psa. To byla pro Adélu Pulcovou poslední kapka.

"Kdybyste se ptali, co je s pejskem, tak já vám mile ráda něco ukážu. Hafánek je připoutaný v taštičce a má tam i novou bundičku. Má tam i hračku, takže je naprosto v pořádku a je o něj postaráno," ukázala Shopaholicadel ve svém instagramovém příběhu, jak se o pejska stará.

[chooze:article;value:486984]

"Myslíte si, že něco zmůžete, když budete podepisovat nějakou petici? Já vám něco řeknu, nezmůžete nic, protože já se nevzdám. Já budu silná a budu bojovat. Až mě určitý člověk fakt vytočí, když teda říká, že mi sebere pejska, tak opravdu půjdu a nahlásím ho na policii. On mi nemůže sebrat espézetku, protože je to trestné. Podívej se do zákoníku, chlapče," řekla rozzuřená Adéla Pulcová, kterou lidé zahrnuli nenávistnými vzkazy.

"Já vám nebudu každému vysvětlovat, co se stalo s mým morčátkem a králíčkem. Já zvířata rozhodně netýrám. Byla u nás veterinární správa a viděla, jak skvěle se o pejska starám. Mně ho neseberete, protože já už jsem okolo současného dění kontaktovala policii," napsala youtuberka s tím, že už podnikla několik kroků, aby o mazlíčka nepřišla.

[chooze:article;value:486292]

"Takže jestli chcete mít problémy, pokračujte. David klidně na tu policii půjde znova, není problém. On tam dojde klidně desetkrát a nahlásí vás všechny. Do jednoho. Když jste takoví pitomí a děláte mi zle. Psíka mi neseberete a dělejte si klidně petici, jak chcete," vzkázala rozhořčená influencerka všem haterům.

"Stejně si nepomůžete, psík zůstane u maminky, protože je na mě zvyklý. Máte smůlu, asi takhle vám to řeknu," shrnula situaci naštvaná Adéla Pulcová, která dala jasně najevo, že svého psa bere jako dítě. 

Zvláštní zásnuby Shopaholicadel. Podívejte se, jak její přítel David poklekl v obchoďáku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.