Velké usmíření na párty Survivoru: Karolína s Bárou jako nejlepší kámošky

Velkolepé finále Survivoru si mohli fanoušci ve středu večer užít spolu s účastníky v pražském klubu Duplex. Tam se mimo jiné potkaly po několika měsících také dvě největší soupeřky z kmene Hrdinů Karolína a Bára, jejichž šílenou hádku si vybaví každý, kdo show sledoval.

Drsné nadávky, sprostá slova a útoky na osobní život. Takhle nějak vypadala hádka, která tehdy vyhnala od přívětivého tábořiště na pláž skoro celý kmen, který se už na to nemohl ani dívat. Poté se Bára nechtěla Karolíně za některá slova omluvit a nakonec i kvůli tomu skončila se svou nejlepší kamarádkou v duelu.

[chooze:article;value:504759]

​Obě ženy spor hodně zasáhl a žil v nich ještě několik měsíců. Nyní to ale vypadá, že už je vše zažehnáno a bývalé soupeřky jsou možná i na cestě stát se kamarádkami. Po promítání posledního dílu se objímaly a usmívaly se, jako by se nikdy ani žádná taková hádka nestala.

"Kája mi po skončení soutěže napsala. Já s Kájou problémy nemám, brala jsem to jako soutěž. A neměla jsem vůbec žádný problém to s ní řešit, ale když mi psala, neměla jsem na to kapacitu. Řekla jsem jí ale, aby se necítila zle kvůli ničemu," vysvětlila pro TN.cz Bára.  

[chooze:article;value:504753]

​Na ostrově Bára omluvy a lítost odmítala, nyní s odstupem času ji některá ostrá slova mrzí. "Spory jsme zažehnaly ve zprávách. Daly jsme si jasně najevo, že mezi sebou nemáme problém. Některé věci mě zpětně už i mrzí," překvapila Bára a Karolína její slova potvrdila s tím, že je ráda, že spolu už takhle dobře vychází.

Bára nedávno řešila nevěru své partnerky Veroniky, nyní to ale vypadá, že je vše v pořádku. "Procházím špatným obdobím a Kája za mnou přišla a ptala se, vlastně jako jediná z účastníků, jak se cítím. Bylo vidět, že ji zajímá můj stav. To, co jsem nepoznala na ostrově, dokážu rozpoznat tady v reálném životě. Kája za mnou přišla s radami a je z ní cítit zájem. Mě to těší a dokážu to ocenit, navzdory tomu co se stalo," uzavřela Bára.

Připomeňte si nejdůležitější okamžiky sedmé epizody Survivoru, ve které k obří hádce došlo:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.