Velký horoskop na léto: Nezadaní zažijí velkou lásku, nemusí být však trvalá

Po astrologickém jaře, které bylo poměrně přívětivé, přichází bouřlivé léto. To pro mnohá znamení přináší velké životní zvraty. Některým kariérní nabídky, které se neodmítají, a také různorodé zážitky z cestování, někdo se setká s velkou láskou, jiní upevní svůj současný vztah, a čeká je dokonce svatba. A co se podle hvězd bude dít ve vašem životě, řekla TN.cz astroložka Hana Černá.

Beran

Ohniví Berani již v červnu pocítí příval energie, budou velmi aktivní a kreativní. Štěstí bude na jejich straně, zvlášť pokud pracují ve službách s lidmi, ve vzdělávacím procesu nebo pokud něco píší. Jen pozor na sliby druhých, vše nemusí být splněno. Červenec některým Beranům přinese zkoušku v oblasti lásky a ve vztahu s dětmi.

Léto je pro Berany výzvou a možností k seberealizaci skrze cestování či sport. Berani chtějí být v centru dění, dovedou improvizovat a nesnášejí nudu. Někdy ale budou mít problém všechny oblasti života skloubit dohromady. V srpnu se budou více věnovat svému zdraví, například i alternativní medicíně. Je důležité, aby si udělali čas jen pro sebe. Finance při reálných plánech většinou nebudou problém.

[chooze:article;value:487420]

Býk

Jupiter vstoupil do znamení Býka, proto ho čeká rozmach a dostane možnost ke splnění svých plánů a cílů. Býci by měli toto období využít, ale také si dopřát kvalitní odpočinek, kdy se budou věnovat rodině, partnerovi a dětem. Toto znamení chce být hýčkáno, a proto volí spíše luxusní dovolené s různými procedurami a kvalitním jídlem. Pozor ale na půjčky a dluhy.

Červenec přeje i psaní, vzdělávání, cestám do zahraničí a vyhledávání různých informací, které Býkům do budoucna hodně pomohou. Vytvoří si plány, kam by svůj život mohli směřovat. V lásce, a to zvláště v srpnu, je čekají nové zážitky. Býci mohou začít nový vztah nebo upevnit stávající. V popředí bude hlavně jejich osobní život. Letošní léto přeje Býkům více než ta v předešlých letech.

Blíženci

Vzdušní Blíženci si léto obzvláště užijí a budou hodně cestovat. Ale ještě v červnu na ně bude vyvíjen tlak, aby prosadili své plány, mnoho z nich kvůli tomu podepíše novou smlouvu. Blíženci milují poznávání nových míst, lidí, kultur, což jim dodává informace, které jsou tolik potřebné pro jejich životní růst. Pozor si však musejí dávat na své výdaje a také na zavazadla. Je lepší, aby měli raději vše pojištěné.

Důležitá je pro ně komunikace, právě ta jim v létě pomůže vyjednat si lepší podmínky nejen v profesi, v soukromém životě, ale i na cestách. Mnoho Blíženců čeká v letních měsících nová láska, ale nemusí být trvalá. V polovině července může u Blíženců dojít ke konfliktu s partnerem, bude třeba, aby využili svých diplomatických schopností.

[chooze:article;value:480618]

Rak

Raci by se v červnu měli zaměřit na zdraví, vyřídit si preventivní kontroly a odlehčit stravu. Červen je totiž vhodný měsíc na zklidnění. Vodní Raci rádi poznávají nové věci, ale nejlépe se cítí doma, kde jsou obklopeni blízkými. S nimi se mohou vydat i na dovolenou. Raci budou v letních měsících cestovat, ale také řešit finanční záležitosti a majetkové poměry, které mohou být i z minula.

Léto bude pro Raky emoční období, neměli by hlavně slibovat nic, co nemůžou splnit. Také by se měli pokusit být za každých okolností pozitivní. Mnozí Raci prožijí milostný románek, ale i zadaní najdou způsob, jak dokážou okořenit svůj vztah. Spokojení potom budou všichni. Rakům se může splnit i karmické přání.

Lev

Ohniví Lvi milují léto a sluníčko, proto si tento čas dovedou pořádně užít. V tomto období mají více energie a cítí se skvěle, což se projeví i na jejich psychice a fyzickém stavu. Lvi rádi cestují, milují moře a hlavně dovolenou na úrovni. Finance na dovolenou si vždy někde najdou.

Léto proto bude pro Lvy příjemné, pozor však na konflikt s partnerem. Měli by se snažit pochopit i jeho stranu, což by mohlo prohloubit citové pouto ve vztahu. V profesi má přijít Lvům do života změna, ať už postup, řešení kariéry, nebo zajímavá profesní nabídka. Léto prostě patří Lvům. V srpnu však budou muset pracovat na finanční rovnováze. Něco pro Lvy skončí, ale začnou i nové životní situace, chystají se dlouho očekávané změny.

[chooze:article;value:480561]

Panna

Pro zemní Pannu je léto vhodným obdobím pro uvolnění a zbavení se stresu, který se za rok nastřádal. Zpočátku mohou být Panny ještě v útlumu, ale potom si léto velmi užijí. Panny si na sport příliš nepotrpí, mají raději výlety, poznávání nových měst, zemí nebo jen poklidné čtení na zahradě a grilování.

Panny čeká léto plné vášně i romantiky, až budou samy překvapené. Jejich zdraví má být pevné a případné zdravotní problémy proto rychle vyřeší. Kariérně se věci pohnou k lepšímu v případě, že se i ony dokáží samy posunout. Objeví se zajímavá nabídka, která se neodmítá. V červenci nastane Pannám čas na harmonizaci rodinného prostředí, mohly by totiž vyvstat konflikty se ženou v blízkém okolí. Léto Pannám i tak celkově přeje.

Váhy

Vzdušné Váhy jsou rády ve společnosti a milují komunikaci s druhými. Mají rády harmonii, romantiku, výlety, dovedou se podřídit. Dlouhé pěší túry po kopcích však nemusí. V letních měsících budou v popředí vztahy na všech úrovních. Váhy mají v životě na starosti harmonizaci vztahů, což se projeví i v létě, kdy budou chtít spoustu věcí urovnat. I záležitosti z minulosti. Je to vhodná doba. Budou úspěšné. Váhy by měly trávit čas se svými blízkými a darovat jim pár momentů. Koncem srpna je pro ně vhodné období na preventivní prohlídky. Jejich zdraví bude souviset hlavně s psychikou. Ve financích jim bude štěstěna nakloněna, dočkají se i ocenění.

Štír

Vodní Štíři léto milují, užívají si hlavně vodu, ze které čerpají energii. Ve vztahu na Štíry čekají turbulence, pozor proto na jednání z ukvapenosti, vždy je třeba nechat si čas na promyšlení a neunáhlit se. Štíry čeká pestré léto, budou vystaveni změnám a pokušení, měli by se ale držet osvědčeného.

V létě je doba vhodná na posilování těla, zvýšení fyzické kondice a pro držení přiměřené diety. Konečně budou mít úspěch v cestě za svou vysněnou postavou. Jen nesmí nic přehánět, hrozil by úraz. I tak však budou hodně aktivní a spousta věcí jim bude vycházet. Financemi se Štíři nebudou muset příliš zabývat, vždy si dovedou poradit. Měli by si však dát pozor na půjčky, i když se objeví zajímavá možnost na investici. V létě Štíry čeká zkouška, zda jsou zdatní diplomaté.

[chooze:article;value:507333]

Střelec

Společenský Střelec miluje léto a těší se hlavně na cestování. Jen pozor, v červnu by se mohl zkomplikovat pobyt v zahraničí. V červenci budou Střelci řešit finance a svou kariéru, nasnadě je i plánování změn. Ve vztahu to nemusí být tak, jak si to představovali, nastane proto velká zkouška jejich citů.

Ve financích by měli být Střelci ostražití, musí si je letos víc hlídat, a proto mnoho z nich sníží nároky na zahraniční cesty. Ve zdraví by Střelci neměli riskovat, mohl by nastat velký problém. Vše by raději měli ihned vyřešit. Někteří Střelci budou v červenci řešit majetek, který s někým vlastní nebo ve kterém podnikají, a účty. V srpnu je nutné dát si pozor na pokuty a hlídat si doklady a zavazadla.

Kozoroh

Zemní Kozorozi dovolenou na léto pečlivě plánují a už dopředu se připravují. V příštích měsících by měli co nejvíce času trávit s rodinou. Ve vztazích je nejdůležitější, aby si nastolili klid. Někteří Kozorohové totiž oslaví sňatek. Ani pro svobodné nebude léto zklamáním, potkají totiž někoho výjimečného.

V profesi budou Kozorohové stát na životní křižovatce, chtějí totiž dělat některé věci jinak. Ale nejdříve se musí zbavit toho, co je svazuje. Budou muset změnit i lidi, kterými se obklopují, někteří jsou problémoví. Ve zdraví se mohou u Kozorohů objevit problémy zánětlivého původu a infekce, také by si měli dát pozor na klimatizaci. Je důležité, aby se zaměřili na správné stravování, zbavili se zlozvyků. Dobré pro ně je cestování do zahraničí a zdolávání horských túr. Skály jim dodávají energii.

[chooze:article;value:485352]

Vodnář

Vzdušní Vodnáři budou mít velmi aktivní léto, a to nejen profesně. Čeká je období plné dobrodružství a nevšedních aktivit. Vodnáři jsou svobodomyslní, rádi cestují a poznávají nová zajímavá místa. Neradi ale cestují ve skupině, protože se nechtějí podřizovat náladě jiných. Budou mít proto problémy v mezilidských vztazích, které budou jako na houpačce.

Vodnáři by v létě měli zapracovat na svém těle a zdraví. Mohli by zlepšit i svou psychiku, pokud vyřadí ze života věci, které je vyčerpávají a už dlouho nefungují. Vodnáři v létě poznají nové lidi, kteří jim v životě pomohou, i na cestách mohou uzavřít zajímavá přátelství, a to i na místech, na kterých by to vůbec nečekali.

Přes rok Vodnářům nezbývalo moc času na jejich děti a blízké, nyní si to mohou vyhradit a pořádně užít. Je také třeba zatnout zuby a usmířit se s lidmi, se kterými se během roku nepohodli. V červenci Vodnáři mohou obdržet negativní zprávu a mít pocit, že jsou v nějaké situaci uvěznění. Navíc se budou muset více zabývat finanční stránkou.

Ryby

Romantické Ryby budou léto prožívat aktivně a štěstí jim bude přát. Začíná jim nádherná část roku, nezadaní totiž zažijí velkou lásku. Ryby rády cestují, ale uvítají, když se nemusí starat o organizaci dovolené. Je důležité, aby s nimi cestovala celá rodina, rodina má být totiž spolu. 

Ryby si však v létě příliš neodpočinou, protože se vždy objeví nějaká neodkladná záležitost, kterou bude třeba vyřešit. Ryby jsou rády v blízkosti vody a mají rády přírodu. Prospěšné je pro ně i prostředí hradů a zámků, které na ně působí léčivě proti depresím a smutku.

Červenec bude Ryby nabádat k nějaké akci k navýšení jejich příjmů, ale spíše by měly zůstat na postu, na němž pracují. Zdraví by se mělo Rybám zlepšit, a to i jejich psychické rozpoložení. Starší ročníky by v létě měly alespoň zčásti přehodnotit svůj život a začít více pečovat o své zdraví, je pro to vhodný čas.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.