Velký jarní horoskop: Podívejte se, co vaše znamení podle hvězd čeká

Začátek jara 20. 3. 2024 je jedním z astrologicky nejdůležitějších okamžiků roku. Co jarní období přinese jednotlivým znamením, redakci TN.cz prozradila astroložka a numeroložka Hana Černá.

Beran

Pro Berany začíná důležité období. Půjde o emoční dobu, kdy budou všechny profesní i osobní vztahy procházet revizí. Důležitý a příznivý bude duben pod vlivem Venuše, která vám zvýší sebevědomí, sex-appeal, energii a čekají vás příznivé situace.

Je tu možnost navázání nového nebo posílení stabilního vztahu. V pondělí 8. 4. proběhne novoluní v Beranu, to je pro vás čas na nové začátky. Měli byste uskutečňovat své cíle najít k tomu potřebnou odvahu. Mohlo by se objevit nové pracovní uplatnění nebo nový druh spolupráce. Hlavně je potřeba začít, vše se pak postupně rozvine.

Berani budou řešit ekonomiku, mají si udělat i pořádek v platbách a papírech. Má jít o zvýšení financí. Je čas se více zaměřit na své zdraví, abyste byli jak psychicky, tak fyzicky v pořádku. Ohrožené jsou ledviny, oblast hlavy, jsou možné nemoci ORL, průdušek a také může pozlobit tlak a alergie.

Býk

První polovina roku je pro Býky zásadní. Jaro pro vás vytváří nové pracovní příležitosti, měli byste si udělat pořádek ve vztazích, abyste mohli spokojeněji fungovat. Ve vztazích je tu nečekané životní setkání, přijde někdo prospěšný pro váš život. Býci toho musí využít, mají dosáhnout úspěchů.

Býci jsou přitažliví pro druhé pohlaví, čekají je flirty, ale budou se muset rozhodnout. Můžou si uvědomit důležitost stabilního vztahu. V květnu vás čeká novoluní ve vlastním znamení a přichází příznivé období.

Můžete si plnit touhy a plánovat další cíle. V květnu se vám zvýší finance, někdo bude úspěšně investovat. Jsou tu ale i nečekané výdaje. Jarní období vám bude profesně přát. Po zimě váš organismus potřebuje celkově posílit. Slabým místem je hlava, krk, hlasivky a šíje. Jinak vám ve zdraví jaro přeje.

[chooze:article;value:544096]

Blíženec

Jarní období pokračuje v navyšování vaší energie úspěchu. V březnu mnoho Blíženců dostane novou příležitost prosadit se. Budete oplývat velkou inteligencí a měli byste začít pracovat na svých snech.

V dubnu je vhodné období pro urovnání vztahů a sporů. Blíženci potkají spřízněnou duši, někteří se dočkají vyznání, sňatku. Je to období lásky. Pozor však na neuvážené finance a zejména do konce dubna nepomáhejte lidem, kteří si to nezaslouží.

V sobotu 25. 5. 2024 se Jupiter přesune do znamení Blíženců a bude tam až do neděle 9. 6. 2025, což se stane jen jednou za 12 let. Blížence tak čeká úspěch, jde o velmi příznivé období! Zvýší se vám finance, přijdou i nečekané peníze, budou se plnit sny a cíle. Jen byste se měli věnovat i svému zdraví, nyní je potřeba také dostatečný spánek i přes velkou aktivitu. Ve zdraví je ohroženo zažívací ústrojí, ale bude se postupně uklidňovat.

Rak

V březnu proběhne období, které prověří kvalitu vašich vztahů. Raci se budou učit zpracovávat své emoce, budou toužit po větší empatii od blízkých. Pokud ji nedostanou, budou hledat jinde. Půjde o silné emoce. Mnoho Raků čeká sňatek nebo začátek společného života.

Raci také ještě zpracovávají lekce ke zmoudření, které se jim dostalo v minulém období. Duben bude pro Raky pracovně úspěšný, čekají je překvapivé příležitosti. Půjde i o kontakt s někým ze zahraničí nebo se zahraniční firmou.

Je vhodné období pro zahájení podnikání. Máte se stát větší autoritou, povýšit. Je třeba však hlídat peníze, čeká vás finanční rozhodnutí. Ve zdraví půjde o nevyrovnanou energii, je třeba věnovat pozornost péči o sebe a nic neponechat náhodě. Pozor na prochladnutí, klouby a kolena.

Lev

Lvi milují slunce, přírodu a probouzející příroda jim dodá pozitivní energii i hodně elánu. Lvi se nachází v období, kdy stále musí řešit ekonomiku. Mají si pořídit nějaký majetek, začít podnikat, rozšířit své pracovní působení. Mají se stát nezávislými, dobře investovat a být hmotně zabezpečení.

Toto období vám přeje a bude i nadále pokračovat. Ale není to vhodná doba na odsouvání problémů a zahálení. Jinak se vám bude dařit. Lvi si přivolají do života někoho výjimečného. Ale musí krotit své někdy nezvladatelné emoce.

V dubnu budou Lvi toužit po cestování, ať do ciziny nebo na nějakou poznávací cestu. Budou posilovat partnerský vztah a nekvalitní ukončí. Květen bude silně aktivní a pracovní. Ve zdraví je ohrožená páteř, slinivka a žlučník. V jarním období jsou možné různé záněty.

[chooze:article;value:533991]

Panna

Březen je pro Panny důležitý, působí na jejich zvyšování sebevědomí, v popředí bude profese. Panny mají jednat a budou úspěšné. Duben je investiční, je to měsíc ekonomiky. Budete proto řešit finance a majetek.

Přijdete na další nápad, jak investovat, vydělat více peníze, kam peníze uložit. Budete si domlouvat lepší podmínky nejen v profesi, ale i ve vztahu. A hvězdy vám budou přát, stačí jen jednat. Půjde o majetek, nečekané nápady i vyřešení situace.

V květnu byste se měly věnovat více zdraví a posílit svůj imunitní systém, který byl oslabený. Měly byste se také jakkoliv vzdělávat, například v cizích jazycích. Panny vnesou v jarním období do vztahu stabilitu, která jim chyběla. Nezadaní potkají lásku, ke které budou vzhlížet.

Váhy

Váhy jaro milují. Bývají občas depresivní, zvlášť když mají pocit, že je nikdo nemá rád nebo že mají nedostatek lásky. Jarní období vám však dodá pozitivní naladění a lásku. V březnu byste se měly zaměřit na své zdraví a kondici, jsou možné bolesti zad.

V pondělí 25. 3. proběhne pro Váhy nejsilnější úplněk ve vlastním znamení. V popředí budou finanční a majetkové věci, které budete řešit. Ve vztazích může být snaha po hledání rovnováhy. Pomůže vám více se semknout s partnerem.

Ve zdraví dávejte pozor na prochladnutí, je to zrádné období. Pozor na ledviny, průdušky, tlak a cholesterol. Co se týká profese, je třeba zvážit, zda je výhodné ji měnit. Přijde nabídka, budete mít dilema. Ve financích pozor na smlouvy a půjčky. Jinak si poradíte. V květnu můžete potkat někoho z minulosti.

Štír

Jarní období probudí u Štírů vášnivost, v popředí budou silné emoce. Štíry čeká období flirtů a milostných dobrodružství. Ale dávejte pozor na zbytečné komplikace života. Štíři si nakonec uvědomí důležitost vyrovnaných vztahů.

V dubnu vás čeká silné novoluní ve vlastním znamení, ale i rozhodování kolem profese. Toto období bude vhodné pro začátek podnikání, novou činnost i rozšíření povinností. V květnu budou v popředí finance, můžete doplatit závazky.

Celkově však jde o období tvoření domova a vztahů. Štíři budou řešit věci kolem bydlení, v profesní situaci budete mít nápady, jak vylepšit svou finanční situaci, což se vám také většinou podaří. Ve zdraví pozor na stresy, psychosomatické choroby, problémy s kůží a štítnou žlázou.

[chooze:article;value:534104]

Střelec

Střelci nesnáší rutinu a omezení a budou mít pocit, že žijí ve stereotypu, ze kterého budou chtít vystoupit. Jaro vám dodá energii a budete se snažit využít každou možnost k cestám, výletům, někdo ke sportu, nezadaní k seznámení. Změna prospěje i partnerskému vztahu, upevní se.

V březnu budou Střelci budovat své bydlení nebo se přestěhují. Jde o čas celkové rekapitulace. Půjde o zvýšení příjmů, ale také o větší výdaje. Jarní období dá Střelcům velkou pracovní šanci, hlavně se bude dařit lidem pracujícím ve službách nebo s klientelou.

Je vhodná doba na omezení nebo zbavení se nějaké závislosti. Pozor na fyzickou aktivitu, i nadměrně zdravý Střelec by neměl klouby a končetiny zatěžovat. Možné problémy s krevním tlakem.

Kozoroh

Pro Kozorohy bude i jarní období pracovní, i když jaro máte rádi. Nebudete umět odpočívat. V popředí bude profese, vyřizování dokumentů a projektů. Někteří budou řešit téma ciziny, buď pracovně, nebo budou v blízkém kontaktu s osobou v zahraničí.

Přesto jaro bude emoční. Někdo pozná novou lásku, někomu se narodí potomek, budou probíhat rodinné oslavy. Bude to velmi aktivní jaro. Jen duben vás může událostmi zbrzdit. Neměli byste se nechat vyvést z rovnováhy, všechno doženete. Dejte ale pozor na impulzivnost.

Na jaře budete investovat do domova. Kozorozi budou posilovat svoji kondici. Ohrožené jsou klouby, končetiny, ale i celý pohybový aparát. Musíte být opatrní. Ženy mohou mít gynekologické problémy.

[chooze:article;value:534114]

Vodnář

Vodnáři jaro také milují. V roce 2024 si Vodnáři mají polepšit ekonomicky, rozvinout práci snů nebo najít lepší zaměstnání. Tento proces bude dlouhodobý, bude se týkat i jara. Období bude velmi aktivní. Milostné city jsou u Vodnářů silné, v lásce je pro ně ale důležitá i určitá volnost. Láska se vám v jarních měsících nevyhne.

V dubnu vás ale čeká zásadní rozhodnutí ohledně vztahů. Jen pozor na žárlivost, jinak vás čeká urovnání problémů. Bude se vám dařit v profesi, ale i ve vzdělávání. V profesi se budou vaše plány pomalu, ale jistě realizovat.

V květnu by se měli Vodnáři věnovat sobě, cvičení, správné životosprávě a bude to mít úspěch. V popředí má být i zvýšená pozornost na finance, smlouvy, někomu se podaří splatit dluhy a někdo bude investovat do domova. Zvýšení financí je spojeno s vaší prací a nějakým nečekaným návratem peněz. Ve zdraví se mohou objevit bolesti hlavy, zánět dutin.

Ryby

Pro Ryby stále pokračuje období přeměn. Upravují se vaše záležitosti pro větší stabilitu života. Některým z vás se podaří uzavřít minulost. V jarním období budou v popředí vztahy, většina Ryb je bude prožívat romanticky, budou potřebovat více lásky a budou ochotné dělat pro druhé mnoho.

V popředí budou partnerské vztahy, rodina a děti. Ryby se změní, přehodnotí své plány a půjdou za svým cílem. Zpočátku se však mohou objevit problémy, ale překonatelné. Má se vám dařit hlavně v květnu, kdy vás čeká úspěch. Měly byste se vzdělávat, organizovat, učit nové věci a udělat si např. řidičský průkaz.

Také budete řešit úřady, banky a hypotéky. Pracovně byste se měly posunout. Čeká vás i společenské období a cestování. Ohrožený je cévní systém, pohybový aparát, reprodukční orgány a mohou se objevit problémy s dýcháním.

Podívejte se, co vás čeká první jarní den:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.