Velký strach o zdraví Jiřího Krampola: Dva měsíce nesmí na krok z domu

Konec roku byl pro Jiřího Krampola náročný, svátky a silvestr totiž strávil v nemocnici, a skončil dokonce na jednotce intenzivní péče. Fanouškům, kteří se o něj velmi báli, však vzkazuje, že se po delší době zase cítí fit. "Je mi dobře, dnes jsem byl na injekci proti chřipce. Už mě přešel i chrapot, takže se mám lépe. Akorát nesmím na dva měsíce chodit mezi lidi," svěřil se ve středu redakci TN.cz. 

Zdraví herce je velmi náchylné na jakékoliv bacily, proto mu nezbývá nic jiného než doporučení respektovat. "Musím to dodržet, protože kdybych něco chytil, tak by to pro mě bylo fatální," vysvětlil Krampol, že v tuto chvíli by pro něj bylo i lehké onemocnění velmi nebezpečné.

[chooze:article;value:481515]

"Do konce února jsem musel všechno zrušit. Netuším, jak mi bude za dva měsíce. Když nebudu nemocný, což momentálně nejsem, vrátí se všechno do normálu. V tuhle chvíli bych mohl klidně něco dělat, jenže se profesor bojí, že kdybych přišel mezi lidi, tak bych se mohl něčím nakazit. Všude totiž lítá viróza," prozradil představitel mnoha legendárních rolí, co mu lékař doporučil.

Přestože se pár týdnů nesmí Jiří Krampol s nikým vídat, doma se nenudí a poctivě pracuje na nových projektech. "Momentálně připravuji dvě knížky a chystáme scénář na nový film," popsal herec, kterého lidé znají díky řadě rolí.

[chooze:gallery;value:29881]

Jiří Krampol zavzpomínal na svého kamaráda Josefa Abrháma. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.