Velký zvrat a tragédie v Ordinaci. Náhle zemře oblíbený záchranář

[chooze:gallery;value:34759]

Herec Štěpán Benoni strávil v záchranářské uniformě v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 šest let. Kromě zachraňování lidských životů také jako Marek boxoval, oženil se, s jinou partnerkou zplodil syna Tobíka, byl věrný i nevěrný a dost možná ze všech žen nejvíc miloval svou kolegyni Bibi (Marika Šoposká).

Ale to už bohužel Marek nikomu nepotvrdí. V pondělním dílu Ordinace v růžové zahradě 2 diváky čeká totiž velké drama, které nakonec skončí tragicky. Záchranář Marek zemře při výjezdu záchranky, jako pravý hrdina všedních dní během záchrany životů druhých.

[chooze:article;value:536725]

​Velký dramatický a dějový zvrat v této sezóně Ordinace už před časem naznačila její kreativní producentka Simona Matásková. "Po dlouhé době se Ordinace rozloučí s jedním ze svých miláčků. Tento odchod ale zároveň znamená silný, emotivní příběh, v němž je prostor nejen na slzy, ale i na notnou dávku napětí," zmínila tehdy.

Smutný konec záchranáře poznamenal i členy štábu při natáčení. "Je to ještě smutnější, než jsme si všichni v tvůrčím týmu i ve štábu mysleli. Marek byla jedna z dramaticky nejsilnějších a emotivně nejvděčnějších postav současné Ordinace. Prožil v ní, co se dalo, a Štěpán to vždy znamenitě zahrál," doplnila Matásková.

[chooze:article;value:471383]

​Za prožitý čas v Ordinaci je vděčný i Benoni. "Marek se mi dostal pod kůži. Aby ne, když jsem měl díky němu možnost aspoň vzdáleně poznat práci záchranářů a získat tak jasnější představu, jaká dřina to je. Ovšem můj hrdina se neflákal ani v soukromí. Na všechny ty lásky, nevěry, shledání, na seriálové partnerky ani syna určitě nezapomenu," řekl herec.

A co na to Markova nejvýraznější ordinační láska Bibi? "Ráda bych našla na spolupráci se Štěpánem i nějakou drobnou vadu na kráse, abych ho poškádlila, ale ať přemýšlím, jak přemýšlím, žádná prostě neexistuje. Od začátku jsme si sedli, hrajeme spolu i v divadle, takže jsme na sebe byli dokonale zvyklí. A propojení," uzavřela Šoposká. Její postava Bibi se ale ze stínu Markovy smrti jen tak lehce nevymaní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.