Velký zvrat u vítězů z Love Islandu: Bydlí spolu a vzali k sobě i někoho z vily

Vítězové třetí sezóny reality show se přestěhovali do Prahy. "Je nám tu zima, je tu chladněji než v Bratislavě, ale zvládáme to. Jsme oba dost spontánní a rozhodli jsme se, že ta Praha teď pro nás bude zajímavější. Pak uvidíme, kde budeme příští měsíc," říká mladý pár. 

Usadili se nedaleko centra Prahy, odkud to mají blízko na všechny věhlasné večírky. I když na ty nejspíš dojde i u nich v bytě, kam si přizvali spolubydlícího z Love Islandu. "Dostali jsme možnost bydlet v třípokojovém bytě a je pro nás moc velký, tak jsme k sobě přizvali Lua," překvapila Majka tím, že s nimi mladý zpěvák bydlí.

[chooze:article;value:529536]

​Zatím je jejich vztah i bydlení jedna velká idylka, a i když se objeví nějaký ten mráček, tenhle pár díky Love Islandu ví, jak ho zvládnout. "Míváme i dobré i slabší momenty, ale to má každý vztah. My spolu umíme komunikovat vždycky a o všem," vysvětlil Chris.

Společně také stále ještě přemýšlí nad tím, jak naložit s dvoumilionovou výhrou, kterou si z ostrova lásky odnesli. Zatím prý jasnou představu nemají. "Nějaké peníze už jsme spolu ale utratili za jídlo," doplnil Chris s nadsázkou. 

[chooze:article;value:528676]

​S bývalými účastníky Love Islandu jsou Majka s Chrisem v kontaktu spíš přes sociální sítě. I tak ale mezi nimi stihl vzniknout nepříjemný problém. "Já jsem se doslechla něco, co se mi nelíbilo. Adriana se vyjádřila, že jsem si došla pro peníze na vilu, což mě šokovalo. Pak se mi mluvila a nějakým způsobem jsme si to vysvětlily," uzavřela Majka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.