Vítěz Big Brothera si užívá života: Připravili mi striptýz, koukala se i máma

Výhru v reality show se Standovi už podařilo vstřebat. "Už jsem vyhrál a užívám si to na 100 procent. Snažím se teď balancovat zdravý život s nějakým kalením. Takže jsem buď ve fitku, nebo na pivu s kamarády, je to 50 na 50," popsal Liška.

Ve vile se zapsal jako párty kluk, který nejde pro sklenku něčeho ostřejšího daleko. V reálném životě se ale nebojí ani lehkých drog. "Musel jsem dohánět ty dva měsíce bez pořádné kalbičky, takže teď kalím tak dvakrát týdně. V baru, kam chodím, mi připravili striptýz. Přihlížela tomu moje máma, takže to bylo ještě zajímavější, ale v rámci možností jsem si to užil," popsal bizarní historku.

Po návratu pro něj byly návykové látky jakýmsi útěkem před realitou a dozvuky reality show. "Ze začátku, když jsem přijel, tak jsem měl 'schízy' ze slávy. Furt mi pípal telefon a já, že to nechci, ale už to překonávám. Pak přemýšlím nad blbostmi, dřív jsem hulil hodně, tak jsem tyhle stavy neměl, ale teď po delší době je to velký nával, když si dám brčko," doplnil Standa. 

[chooze:article;value:538819]

​Přestože si uvědomuje nebezpečí užívání drog, přestat odmítá. "Mí kámoši všichni hulí, jedeme v tom spolu a nedokážu si představit, že bych nehulil, když hulí všichni moji kámoši," nechal se slyšet vítěz reality show.

Z názorů lidí si ale moc hlavu nedělá. Věří, že právě jeho autentičnost mu přinesla samotnou výhru. "Lidi mi píšou pozitivní zprávy, byly tam ale i komentáře, že vyhrál odraz českého národa, hulič a alkoholik. Já si to neberu, mohli tam jít oni a vyhrát to, nešli, takže jejich boj," zareagoval na komentáře Standa.

Před Big Brotherem se živil jako rekvizitář. Jak bude jeho pracovní život vypadat dál, teď neřeší. "Zatím se nikam neženu do práce. Měsíc si teď užiju a pak budu teprve něco řešit. Influencer ze mě nebude, já sdílím svůj život, ale nic vymýšlet nebudu. Spíš se vrátím k filmu nebo si v něčem zahrát. To by mi nevadilo, Ordinačku klidně. Klidně bych byl tvář něčeho, nevadilo by mi to," zmínil.

[chooze:article;value:537142]

​Spěchat rozhodně nemusí. Výhra 2,5 milionu korun mu zajistila finanční stabilitu. Plány, jak s penězi naložit, už má. Rozhodl se zrekonstruovat byt. "Je mámin, tam se ty prachy neztratí, takže do toho zainvestuju, ať je to tam hezké. Už vybírám, co si kde koupím. Nějaké oblečení, ale nic velkého zatím neplánuju," dodal Liška.

Obecně není příliš velkým plánovačem. Volný průběh nechává i tomu, zdali potká osudovou lásku. A přestože se spousta lidí v dnešní době seznamuje on-line, on by rád svou druhou polovičku potkal staromódním způsobem. "Asi bych ji potřeboval poznat venku, zjistil jsem, že psaní pro mě není. Musí být krásná, mně se líbí přírodní krása. Abych se nelekl, když se vedle ní probudím. Taky musí být hodná, milá a podporující. Nejsem vybíravý, ale přesto jsem," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.