Výhru v Survivoru jsem si měl užívat já, tvrdí Martin. Chce být jako Leoš Mareš

[chooze:gallery;value:31952]

Skončil na druhém místě a ještě pořád to nese těžce. "​Moje pocity jsou zklamání, já jsem v tom prvním momentu věřil v moje vítězství, takže strašné zklamání. Ale život jde dál a já musím jít vstříc dalšímu hvězdnému životu," nevzdává se Martin.

O výhře Tomáše rozhodla Johanka, což Martin vnímá jako velkou zradu. "Všechno, co si teď Tomáš užívá, jsem měl mít já. Mrzí mě, že to bylo takhle blízko a stále jsem se s tím nevyrovnal. Teď jsem první poražený, musím s tím nějak žít, ale umím si na tom místě představit sebe. Už bych chodil na kurzy mluvení, ale jsem stále ten stejný Martin," nelíbí se mu.

[chooze:article;value:504759]

​Na ostrově toho padlo za týdny přežívání spoustu. Mimo jiné to, že byl dnes 45letý Martin až do svých 30 let panicem a tehdy svůj život zasvětil církvi Jehovově. "Do 30 letech jsem nemohl s nikým nic mít. I tamní ženy vycítily, že jsem divný. Potom, když mi konečně jedna řekla, že mě miluje, tak tím, že jsem jí podlehl, mě z té církve exkomunikovali," popsal.

Teď je už 15 let svobodný, ale ženy o něj po Survivoru začaly jevit zájem. "Po návratu z ostrova mě zahltily na sociálních sítích zprávami, ani na ně nestíhám odpovídat. Všímám si, že ze 70 procent z nich jsou ženy a děvčata, ale neměl jsem ještě čas rozvinout kontakt s nějakou z těch fanynek," řekl Martin s tím, že to do budoucna plánuje.

[chooze:article;value:505383]

​Vzhled u budoucí dámy svého srdce příliš neřeší, ale trvá na fyzické aktivitě a psychické stabilitě. Než potká tu pravou, chce zúročit to, že se díky Survivoru stal veřejně známým. "Hvězdná kariéra mě zatím ještě čeká, měl jsem jen pár rozhovorů. Při vyhlašování jsem zjistil, že lidi oceňovali, že jsem mezi nimi, protože třeba vítěz byl spíš v té VIP části. A já se stále cítím jako člověk z lidu," doplnil.

Má ale představu, jak by jeho hvězdný život měl vypadat. "Představuju si to tak, že jdu spát, v kolik se mi zachce. Například bych chtěl být jako Leoš Mareš, to je taková hvězda nebo ten herec David Gránský. Čekám na někoho, kdo mě osloví a řekne, Martine uděláme z tebe hvězdu," popsal Konečný.

Martin ví, že zatím je jeho kariéra celebrity v počátcích, ale chce se stát známou tváří první kategorie. Ostatně na ostrově prý skutečné hvězdy postrádal. Vysvětlení má i pro to, proč svým chováním budí kontroverze. "Někteří lidé mají rádi zaobalenou řeč, tu já neovládám. A další mají rádi přímou, vesnickou řeč. Zjistil jsem, že někteří ani nemají rádi hvězdy, protože většina lidí musí žít a pracovat ve fabrice," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.