Výměna manželek: Z tatínka je Dominika, manželka si našla milence

[chooze:gallery;value:34391]

​Kačka (29) má dvě děti a žije s Dominikou, které je 29 let. Dominika prochází změnou pohlaví (tranzicí). Kačka s Dominikou (dříve s Pepou) mají dvě děti Alenku (8) a Jáchyma (6). Do Výměny manželek přihlásila rodinu Kačka, která se chce ujistit, že chce s Dominikou být, i když je jiná. 

"Já jsem tedy úplně normální jen s tím rozdílem, že procházím změnou pohlaví, a tím pádem naše tradiční rodina je malinko netradiční. Už mám schválenou od ministerstva zdravotnictví změnu pohlaví operativně a potom už to budu moct mít i na občance," zmínila Dominika. Změna pohlaví probíhá u Dominiky už dva roky a je náročná jak pro ni, tak pro Kateřinu. Ta si během toho procesu totiž našla milence.

[chooze:article;value:535603]

​Osobitá Darina (36) má tři děti, z toho dvě z předchozího vztahu. Nejstarší syn se natáčení neúčastní a mladší Adam má 11 let. Se současným partnerem Tomášem (27) tvoří pár už tři roky a spolu mají devítiměsíční Adrianu. Darina a Tomáš chodí do práce, a to je i hlavní problém v této rodině, že partneři spolu netráví skoro žádný čas. 

Darina je v nové domácnosti zaskočená hlavně tatínkem, který se stává ženou. Dominika si dává cíl náhradní maminku přesvědčit, že je normální. Hned druhý den je Darina šokovaná, že děti biologického tatínka oslovují Dominiko nebo Domčo. Také se jí nelíbí chaos v nové domácnosti. Dominika zase není spokojená, že nová prozatímní manželka nic nedělá na malé zahrádce.

[chooze:article;value:535414]

​Kačka se rozhodne, že první den Tomášovi neřekne o Dominice a bude o ní mluvit jako partnerovi, ale hned druhý den u snídaně se to pokusí vysvětlit. To vyvolá u Tomáše mnoho otázek. O téma tranzice se začal zajímat i jedenáctiletý Adam. Tomáš je překvapený, že Dominika operací ztratí právo na své děti. Kačka vysvětluje, jaké pocity prožívala a také se přizná, že frustraci řešila sebepoškozováním. Žiletkou se řezala do zápěstí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.