WhatsApp vyslyšel volání uživatelů. Oznámil velkou změnu

WhatsApp konečně potvrdil dlouho očekávanou novinku. Nově budou moci uživatelé změnit zprávu, kterou už odeslali. O možnosti editace zpráv se mluvilo už dlouho a několikrát se v médiích objevily informace, že WhatsApp novinku plánuje. Až nyní ale novou funkci potvrdil, uvedl web Gizchina.

Lidé tak konečně budou moci opravit například překlep, hrubku nebo faktickou chybu v odeslané zprávě. Kritikům změny ale vadí. Podle nich bude totiž možné kompletně změnit význam textu, který už si někdo přečetl.

[chooze:article;value:491505]

​Podle dosud známých informací navíc nepůjde zjistit, co bylo ve zprávě původně napsáno. U předělané zprávy se pouze objeví poznámka "upraveno". Množství oprav by navíc nemělo být omezeno. Velkým změnám má ale zabránit časové okno. Text by tak mělo být možné přepsat pouze do 15 minut od odeslání. Vyplývá z toho, že hlavním důvodem zavedení novinky mají být právě překlepy a hrubky.

Někteří uživatelé již novou funkci zkouší od minulého roku, pro ostatní by měla být k dispozici v jedné z následujících aktualizací aplikace. Přesné datum není známo. 

WhatsApp snižuje kvalitu fotografií. Řešení je ale snazší, než si myslíte (06/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.